Instagram
Sreći nema kraja

Indira Levak slavi: On je moje sve na svijetu!

U ljubavnom gnijezdu Indire i Miroslava Levaka slavi se poseban dan. Njezin suprug Miroslav napunio je 43 godine, a Indira je učinila sve kako bi se kao bračni partneri još dugo prisjećali važnog dana.

Bivši prvak u bodybuildingu Miroslav Levak dobio je mnoga priznanja u životu, ali danas ga s posebnom pažnjom tetoši njegova supruga Indira. Uz rođendansku tortu na kojoj je pisalo: 'Sretan rođendan najboljem mužu' dobio je i vrlo emotivnu poruku na društvenim mrežama. 'Moje sve na svijetu! Sretan rođendan mužiću!, napisala je Indira.


Indira je svom suprugu poklonila tortu

Time se glazbenica htjela zahvaliti suprugu što pazi na nju. Zbog njega svuda stiže na vrijeme, a kako pazi na njezine dolaske u teretanu i jelovnik, nikad nije bila u boljoj tjelesnoj formi.

Indira je objavom potvrdila da ima sve što joj je potrebno - ljubav, karijeru, zdrav život, a zbog toga ova vedra Slavonka ne skida osmijeh s lica. Par se upoznao tako što je Miroslav je bio njezin osobni trener, a nedugo nakon toga shvatili su da su suđeni jedno drugom. Vjenčali su se 2014. godine, a u braku su si podrška. S velikim osmijesima bračni par Levak otišao je na ručak pojesti omiljeni sushi u Zagrebu, a Indira je opet supruga stavila u centar pažnje stavljajući hashtagove #mylove #myhusband #mylife.


#mylove #myhusband #mylife

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak)


Linker
19. travanj 2024 05:17