Davor Matota
važan zadatak

Indira Levak puca od ponosa na svog supruga Miroslava: Svaki njegov uspjeh gleda kao na vlastiti

Bivši prvak u bodybuildingu dobio je zadatak vratiti Mirka Filipovića u formu, a Miroslav Levak uživa u novoj (ne)mogućoj misiji.

Pjevačica Indira Levak uživa u svakom uspjehu svog supruga kao da je riječ o njezinom. Njezin menadžer, ali i trener, ovih dana dobio je veoma važan zadatak. Postao je trener Mirku Filipoviću koji se vratio u teretanu nakon ozljede u svibnju ove godine. Mirko je doživio jednu od najtežih sportskih ozljeda, puknuli su mu križni ligamenti lijevog koljena prije meča u Londonu s Royem Nelsonom. Prognozirali su mu dugotrajan oporavak, šest mjeseci je minimalno razdoblje, ali može biti i dvostruko dulje. Tu vijest da je njezin suprug u važnoj ulozi Indira je, nakon što ju je objavio Mirko, podijelila sa svojim pratiteljima.

Ponosna na svog supruga! #mirkofilipović #PROUD

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak)

Bivši prvak u bodybuildingu strastveni je ljubitelj sporta, a u novu misiju je krenuo s posebnim entuzijazmom.

Nedavno je poznata Slavonka svom dragom javno čestitala godišnjicu braka ne krijući da je sretna što je u njemu pronašla suputnika za život.

'Zajedno do kraja života! Sretna nam četvrta godišnjica braka ljubavi moja!', riječi su kojima je pjevačica Indira Levak svom suprugu Miroslavu 30. svibnja javno čestitala njihov poseban dan. Od trenutka kad su se zaljubili oboje svijetu otkrivaju da ih spaja ono nešto više, neprolazno, da su jedno u drugome pronašli ne samo ljubav, već i prijatelja i bezuvjetni životni oslonac.

Spica / Zagreb 14.04.2018. / foto. Davor Matota / Indira Levak ex Vladic i suprug Miroslav Levak
Davor Matota

Indira Levak Instagram
Bračni par Levak na sushiju

Linker
13. travanj 2024 18:07