Davor Matota/Hanza Media
sretan dan

Indira Levak i suprug Miroslav van sebe su od sreće: 'Ništa više nismo mogli poželjeti'

Pjevačica Indira Levak i suprug Miroslav odlučili su udomiti psa i to ljupku stafordicu koja će im unijeti puno radosti u život.

"Stigla nam je prinova u obitelj! Zeta najdraža, dobro nam došla! Hvala svim dragim ljudima i volonterima azil Dumovec koji se brinu o ovim slatkim dlakavim stvorenjima i trude se pružiti im ljubav i topao dom! I zato dobri ljudi udomite psa jer sam sigurna da ćete dobiti prijatelja za cijeli život", napisala je Indira na Instagramu dok su pozirali u novog člana obitelji.

Obitelj Levak u potpunosti je posvećena zdravom životu, a od sada će puno više biti po vani u šetnjama, a manje u u svojoj kućnoj teretani.

"Živim zdravo već godinama zahvaljujući suprugu koji je sportaš i preferira zdravu prehranu. Puno toga sam naučila od njega i vidim promjene, fizičke i zdravstvene. Naravno ponekad si priuštim i delicije koje nisu na popisu, ipak sam ja gurman i Slavonka. Zadovoljna sam, zdrava, sretna, svi moji najmiliji su dobro i uz mene, što drugo poželjeti?!", rekla je nedavno Indira u intervjuu.

Popularna pjevačica već je pokazala veliko srce, prije Zete spasila je tri mačke i pružila im siguran dom i bezuvjetnu ljubav.

Tomica, Mrvica i Grof dobili su novu dlakavu prijateljicu u domu Levakovih.

instagram

instagram

Linker
03. travanj 2024 05:30