Davor Matota
ne kriju sreću

Indira i suprug u velikom su slavlju: 'Zajedno do kraja života!'

Domaća pjevačica Indira Levak svom je suprugu, koji je ujedno i njezin menadžer, ali i trener, javno čestitala godišnjicu braka ne krijući da je sretna što je u njemu pronašla suputnika za cijeli život.

'Zajedno do kraja života! Sretna nam četvrta godišnjica braka ljubavi moja!', riječi su kojima je pjevačica Indira Levak svom suprugu Miroslavu javno, putem društvenih mreža, u srijedu čestitala njihov poseban dan. Od trenutka kad su se zaljubili oboje svijetu otkrivaju da ih spaja ono nešto više, neprolazno, da su jedno u drugome pronašli ne samo ljubav, već i prijatelja i bezuvjetni životni oslonac.

Dan ranije je pjevačica, koja je prošle godine napustila grupu 'Colonia' i otisnula se u solo pjevačke vode, objavila i fotografiju na kojoj njezin brižni suprug kleči te joj masira noge, što je objasnila slatkorječivo: 'Možete li zamisliti koliko bole noge nakon 2 sata plesanja u potpeticama od 15 cm?! Teško je odabrati riječi kojima bih opisala tu bol, ali lako odabirem kremu koja će mi vratiti svježinu, energiju i opustiti mišiće. Naravno ništa bez Mirinih ruku... dragi, nisi trebao kleknut, DA sam rekla odavno!'.

Linker
11. travanj 2024 16:51