Zamjerila im se

Inače omiljenu Jennifer Aniston opako ismijavaju: Ukras na njezinoj jelci izazvao bijes obožavatelja

Iako na društvenim mrežama redovito progovara o pandemiji i o važnosti nošenja maske, glumica se malo zanijela kod biranja božićnih ukrasa, što je jako zasmetalo mnogim njezinim fanovima.

Iako ima milijune obožavatelja diljem svijeta, Jennifer Aniston očito se zamjerila mnogima od njih i to zbog nepromišljenog poteza. Naime, na Instagram storyju se pohvalila jednim specifičnim božićnim ukrasom kojim je ukrasila jelku - drvenom pločicom na kojoj piše "naša prva pandemija 2020".

Čim su to vidjeli njezini fanovi, sasuli su na nju hrpu komentara u kojima izražavaju vidno razočaranje, tugu i bijes zbog glumičinog poteza. Iako Aniston sigurno nije imala loše namjere, ovime je ozbiljno ugrozila svoju reputaciju.

"Je li Jennifer Aniston ok?", "Dosta mi je bogatih ljudi", "Celebrityji stvarno žive u drugom svijetu" - bili su neki od komentara na društvenim mrežama.

Ipak, neki od Anistonovih obožavatelja stali su u njezinu obranu, tvrdeći da je to bezazlena šala te napominjući da je glumica već koristila svoj profil za promicanje aktivizma tijekom 2020. godine.

Iako se Aniston nije pozabavila reakcijom na društvenim mrežama, ovo nije prvi put da se osvrnula na pandemiju koronavirusa. Ovog ljeta na Instagramu je zamolila svoje pratitelje da nose masku.

"Shvaćam da su maske nezgodne i neudobne. Ali zar nije gore što tvrtke propadaju, ljudi gube posao, zdravstveni radnici su apsolutno iscrpljeni. Ovaj virus odnio je toliko života jer mi ne radimo dovoljno", poručila je Aniston.

S obzirom na to da je Aniston vječna pozitivka, postoji velika šansa da će se ispričati svojim fanovima i razjasniti cijelu situaciju.

Linker
17. travanj 2024 11:03