Getty Images
Ima posebno značenje

Ime novorođenog sina Kim Kardashian sve je iznenadilo: Jesu li ona i Kanye u novoj fazi života?

Sedam dana nakon što su objavili dolazak prinove u obitelji, Kim Kardashian i Kanye West objavili su prvu fotografiju i ime svog novorođenog sina. Iako su njihovi fanovi cijelo ovo vrijeme nagađali kako će se maleni zvati, odabir imena svakoga je iznenadio, a ono ima i posebno značenje.

Malenog su ponosni roditelji nazvali Psalm, čije je značenje usko povezano s fazom života u kojem se nalaze njihovi roditelji, posebice Kanye. "Kanye u posljednje vrijeme prolazi kroz duhovno buđenje. Čak je tjednima prije rođenja imao nekoliko ideja kako će mu se sin zvati", rekao je izvor za strane medije.

Kim Kardashian Instagram

'Psalm' na hebrejskom znači 'pjesma', a prema navodima izvora, ovo ime jako dobro odražava duhovno stanje Kim i Kanyea. Naime, Kanye od početka ove godine nedjeljom vodi mise na kojima je prisutna i Kim. "Znam da oboje redovito čitaju Bibliju, a Kanye posebice voli čitati priče o Jobu, kralju Salomonu, psalme za koje vjeruje da imaju mnogo mudrosti u sebi", dodao je izvor.

Kim Kardashian
Kim i Kanye s kćerima North i Chicago i sinom Saintom

Također, Kanye se navodno jako poistovjećuje s kraljem Davidom jer u njemu vidi greške koje je i on sam radio. "David je živio neuredan život, uvijek je griješio, ali Biblija kaže da je on Božji izabranik. To se Kanyeu jako sviđa, stoga ne čudi što je sina nazvao Psalm", navodi izvor blizak klanu Kardashian.

I dok je kćer North (5) i sina Sainta (3) rodila Kim, 15-mjesečnu kćer Chicago i sada četvrto dijete rodila je surogat majka. To su odluku donijeli nakon što je Kim imala dvije teške i opasne trudnoće pa su je liječnici upozorili da bi daljnje trudnoće mogle biti opasne po njezino zdravlje.

New York, NY  - Celebrities strike a pose as they step out for the Met Gala in New York.

Pictured: Kim Kardashian, Kanye West



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 431343332, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Kim Kardashian, Kanye West

Iza imena njihove ostale djece također stoji posebno značenje. North (Sjever), kako je objasnila Kimina majka Kris Jenner, predstavlja najvišu moć i da je upravo zato North njihova najviša točka. Kanye se prije rođenja sina Sainta prilično dugo mučio kako će ga nazvati jer vjeruje kako ime uvelike određuje naš identitet. Saint (svetac) u ovom slučaju predstavlja blagoslov za svoje roditelje, posebice jer je Kim ovu trudnoću teško iznijela. Što se tiče kćeri Chicago, koju je par dobio u siječnju 2018., Kanye ju je nazvao prema istoimenom američkom gradu u kojem je odrastao.

Linker
25. travanj 2024 22:05