Garguibo / SplashNews.com
Više se ne skrivaju

Imamo novi par: Godinu dana nakon razvoda, slavna ljepotica ljubi liječnika

Godinu dana nakon razvoda, model Elle Macpherson ponovno ljubi: uhvaćena je u zagrljaju britanskog doktora Andrewa Wakefielda, ali svoju novu vezu nije željela komentirati.

Elle Macpherson (54) uživa na odmoru sa svojim novim dečkom: par je uhvaćen kako razmjenjuje nježnosti na tržnici u Miamiju, a iako se tamo nisu skrivali, supermodel svoju vezu odbija komentirati. Ipak, zna se da je njezin novi odabranik bivši britanski liječnik Andrew Wakefield (61).

EXCLUSIVE: Newly divorced supermodel Elle MacPherson is spotted kissing a discredited former doctor Andrew Wakefield, 60, while grocery shopping in Miami. The Aussie beauty picked out organic produce at an organic market on Saturday (july 14). Elle recently divorced wealthy Miami developer Jeff Soffer and looked very cozy with her new romance.

Pictured: Andrew Wakefield,Elle Macpherson
Ref: SPL5009970 130718 EXCLUSIVE
Picture by: Garguibo / SplashNews.com

Splash News and Pictures
Los Angeles: 310-821-2666
New York: 212-619-2666
London: 0207 644 7656
Milan: +39 02 4399 8577
Sydney: +61 02 9240 7700
photodesk@splashnews.com

World Rights
Garguibo / SplashNews.com

- Oboje su zainteresirani za alternativne metode liječenja i prehrane te na neki način izbjegavaju norme i ganjaju svoje ideje. Slažu se oko mnogo zdravstvenih i nutricionističkih pitanja - otkrio je izvor blizak 54-godišnjem modelu. Macpherson i Wakefield su se upoznali na jednoj konvenciji prošle godine gdje ga je manekenka poznata pod nadimkom The Body osvojila na prvi pogled. U vezi su već neko vrijeme, ali tek su sada - godinu dana nakon njezinog razvoda od milijardera Jeffreyja Soffera - odlučili svoju ljubav pokazati svijetu. Bivši doktor svoju je ljubav tajio od svoje bivše supruge Carmel s kojom se razišao prije nekoliko mjeseci i tek trebaju predati zahtjev za razvod, a mnogima je poznat po svojoj studiji u kojoj je tvrdio da postoji veza između autizma i cjepiva MMR.

Garguibo / SplashNews.com
Elle MacPherson s bivšim doktorom Andrewom Wakefieldom

Naime, on je 1998. objavio istraživanje u The Lancetu u kojoj je tvrdio da povezanost između autizma i cjepiva MMR (ospice, zaušnjaci, rubeola) postoji, što je tisak prenio te u kratkom roku uzrokovao reakciju koja nije zahvatila sam oVeliku Britaniju. Smatra ga se jednim od pokretača pokreta protiv cjepljena, a iako se ispostavilo da je njegova studija bila čista razrađena prevara, panika traje i danas. Prije osam godina njegovo je istraživanje povućeno te je izgubio liječničku dozvolu jer se ispostavilo da je namjerno falsificirao podatke te za to dobio novac od odvjetnika koji su radili na tužbama protiv bolesti prouzorkovanih cjepivima.

S obzirom na to koliko je Elle Macpherson utjecajna na društvenim mrežama i koliko obožavatelja ima, mnogi se boje kako će njegove ideje doći do još šire publike te smatraju kako je veza s jednim od najpoznatijih supermodela samo sredstvo za širi doseg.

Linker
12. travanj 2024 17:24