Marijana Batinić utočište nakon zagrebačkog potresa pronašla je u pitoresknom selu
 Instagram / Marijana Batinić
Nasmijala nas je do suza

'Imam najslađu proročicu': Marijana Batinić na šaljiv način otkrila spol druge bebe

U obitelj poznate voditeljice za nekoliko će mjeseci stići drugo dijete. Iako je do sada njegov spol držala u tajnosti, nije više mogla izdržati pa je na Instagramu podijelila simpatičan video u kojem njezina kći priželjkuje sestricu za igru.

Marijana Batinić, omiljeno voditeljsko lice s TV ekrana, sredinom ožujka otkrila je da čeka drugo dijete sa suprugom Matejem Pašalićem. Kako je otkrila u nedavnom intervjuu za magazin Gloria, njihova petogodišnja kći Ena uzbuđena je zbog prinove, ali bi više voljela dobiti seku nego bracu.

Iako voditeljica do sada nije željela otkriti spol bebe, više nije mogla izdržati pa je u današnjoj objavi na Instagramu poručila da će u njihovu obitelj za nekoliko mjeseci stići - djevojčica! Ono što je vrlo simpatično u cijeloj priči, Ena je u videu, koji je snimljen prije dvije godine, uzbuđeno rekla kako će "tata napraviti bebu, a mama je roditi# i svi zajedno će skakati po maminom krevetu.

Tada drugo dijete nije bilo u planu, ali Marijana se našalila da je njezina kći "predvidjela" još jednu curicu.

"Gospođica u glavnoj ulozi jasno nam je dala do znanja da želi seku... A sve u namjeri da sebi osigura nekog tko će joj pomoći u operaciji "Nered po kući"... Kako stvari stoje, mogla bi uspjeti u tome - u našu malu obitelj stiže curica! U ovo doba nagađanja i projekcija budućnosti, moram priznati da imam najslađu proročicu - i to sa stopostotnim uspjehom predviđanja!", napisala je voditeljica i nasmijala svoje fanove do suza.

Inače, Batinić je nakon razornog zagrebačkog potresa morala iseliti iz doma na selo. Nakon pregleda statičara, srećom, mogla se vratiti u stan unatoč velikim oštećenjima koja nisu narušila statiku zgrade pa je voditeljica "odahnula".

Privatni album
Bivši rukometaš Matej Pašalić prema supruzi se sada ponaša posebno zaštitnički.

U intervjuu za Gloriju otkrila je da ima konstantne mučnine koje ne jenjavaju nakon prvog tromjesečja, a ne pomažu joj ni narukvice protiv povraćanja, ni đumbir, ni eterična ulja...

- Lijeka nema, ali vjerujem da ću tegobe brzo zaboraviti. Vrijedi svake muke, neću se mnogo žaliti da ne obeshrabrim buduće mame - kaže Marijana koja, stoga, šeće po svježem zraku, ali izbjegava socijalne kontakte. Rodit će najvjerojatnije u Petrovoj bolnici, baš kao i prvi put, jer je zadovoljna ljubaznošću i profesionalnošću liječnika i sestara.

Čitajte i:

Marijana Batinić konačno 'prodisala' nakon potresa: 'Skinuli su nam golemu stijenu sa srca'

Trudna voditeljica pobjegla s obitelji iz ruševnog stana na selo: 'Ne znamo kad ćemo se vratiti'

Voditeljica Marijana Batinić čeka drugo dijete! Dirljivim riječima otkrila i kada stiže prinova

Marijana Batinić o trudnoći: 'Ništa mi ne pomaže protiv mučnine, ali to malo biće vrijedi svake muke'

Linker
23. travanj 2024 16:01