Kao od majke rođena...

Imala je tada 24 godine: Vlatka Pokos objavila izazovnu fotografiju iz mladosti

Atraktivna voditeljica i pjevačica svojom je posljednjom objavom očarala pratitelje te, na oduševljenje mnogih, najavila više sličnog sadržaja.

Bivša voditeljica i glazbenica Vlatka Pokos obožavatelje je iznenadila zanimljivom crno-bijelom fotografijom od prije 28 godina. Naime, Vlatka je na svome Instagram profilu objavila fotografiju koju je okinuo poznati fotograf Stephan Lupino te najavila još sličnog sadržaja, što je oduševilo njezine brojne pratitelje.

Na fotografiji, tada dvadesetčetverogodišnja Vlatka pozira potpuno gola, a intimne je dijelove pokrila nogom i kosom. Atraktivna glazbenica podjelila je sa svojom zajednicom koliko joj ta fotografija znači.

"Ovo je jedna od mojih najdražih fotografija u životu, na početku moje karijere. Uskoro stižu nove!", navela je Pokos u opisu objave.

Čitajte i: Nova životna drama Vlatke Pokos: ‘To je naša obiteljska tragedija!‘

Njezini su pratitelji s oduševljenjem reagirali na objavljenu fotografiju, a "godess" i "savršenstvo" samo su neki od pozitivnih komentara.

Podsjećamo, Vlatka se prije nekoliko godina odselila u Kanadu, a ove se zime vratila u Zagreb kako bi sudjelovala u novoj sezoni poznatog showa Ples sa zvijezdama.

Linker
15. travanj 2024 07:17