Devi mnogi prognoziraju uspješnu karijeru zbog talenta i ljepote koju je naslijedila od svoje majke.
 Profimedia, Backgrid UK
Talentirana i zgodna

Ima tek 15 godina, a već rastura u modnom svijetu: Kći Monice Bellucci svakim je danom sve sličnija majci

Najstarija kći talijanske glumice i modela krenula je majčinim stopama. Reklama koju je snimala prošle godine za poznati talijanski brend konačno je vani, a ova 15-godišnjakinja pokupila je brojne pozitivne komentare za svoj talent i ljepotu koju je naslijedila od majke.

Deva Cassel, kći talijanske glumice Monice Bellucci i glumca Vincenta Cassela ima tek 15 godina, a već joj predviđaju uspješnu karijeru. Svake je godine sve sličnija majci koja je nebrojeno puta proglašena jednom od najljepših žena na svijetu.

BGUK_1544546 - ** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN ITALY ** Ravello, ITALY  - *EXCLUSIVE*  - The daughter of Vincent Cassel and Monica Bellucci fourteen years old model Deva Cassel is the face of the new perfume
Profimedia, Backgrid UK
Devi mnogi prognoziraju uspješnu karijeru zbog talenta i ljepote koju je naslijedila od svoje majke.

I sama Monica je već sa 16 godina postala model, a njezina kći u modni i beauty svijet ušla je već s 14 te je postala novo lice prestižnog brenda Dolce & Gabbana.

U reklami za novi miris 'Shine' lijepa Deva izvrsno se snašla u ulozi modela te blista odjevena u lepršavu bijelu haljinu, okružena cvijećem i drvećem.

Prvi projekt za Dolce & Gabbana snimila je još prošle godine, a rezultat je ugledao svjetlo dana tek sad. Devinu ljepotu, ali i talent za poziranje pohvalili su mnogi, a neki od njih još uvijek ne mogu vjerovati koliko sliči majci.

Inače, Monica uz Devu ima još jednu kći, desetogodišnju Leonie, a sadašnjeg supruga upoznala je 1996. na setu filma 'The Apartment'. Vjenčali su se 1999., a 2004. rodila se Deva, a 2010. Leonie. Ipak, njihova ljubav nije potrajala pa su se razveli u kolovozu 2013.

Monica Bellucci
Chanel show, Departures, Fall Winter 2019, Paris Fashion Week, France - 05 Mar 2019, Image: 417350872, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features
Monica Bellucci i njezin novi dečko Nicolas Lefebvre.

Monica je par godina nakon razvoda pronašla novu ljubav - francuskog umjetnika i scenografa Nicolasa Lefebvrea s kojim se prvi put pojavila u javnosti na Chanelovoj reviji 2019. godine., iako su ljubavi još od 2017.

Čitajte i:

Najstarija kći Monice Bellucci već zapinje za oko zbog ljepote

Pogledajte kako se ošišala Monica Bellucci, još je nismo vidjeli s tako kratkom kosom

Monica Bellucci zaljubila se nakon razvoda: Njoj su 54, njemu 36!

Linker
19. travanj 2024 18:21