Za ‘veliki‘ 30.

Ilegalni party bez mjere: Rita Ora ponudila 42.000 kuna restoranu da prekrše pravila pandemije

Šef sale restorana u kojem je Rita proslavila rođendan usprkos pravilima vezanim uz pandemiju Covida-19, razvezao je jezik u razgovoru s policijom, priznao da je bio pohlepan te otkrio iznos zbog kojeg je prekršio mjere.

Rita Ora odlučila je svoj trideseti rođendan proslaviti velikim tulumom, pod bilo kiju cijenu.

Tom idejom, kao što je poznato, nije bila oduševljena policija, kojoj je šef sale restorana Casa Cruz, u čijem je prostoru Rita odlučila napraviti proslavu, dojavio da je pjevačica prekršila pravila vezana uz pandemiju Covida-19.

Scottie Bhattarai policiji je rekao da je očekivao sedam gostiju, među kojima je trebala biti i poznata slavljenica, no na vratima se pojavilo 20 ljudi.

Bhattarai izjavio je da ga je nazvao Ritin zastupnik te ga zamolio da pripremi "grickalice i alkoholna pića" za Ritin rođendan, a priznao je i da je bio "pohlepan" kad je prihvatio premda nije znao da će pjevačica pozvati toliki broj ljudi.

image
Za proslavu tridesetog rođendana odlučila je prekršiti sva pravila
FACE TO FACE/FACE TO FACE/PROFIMEDIA

Među uzvanicima na ilegalnom tulumu bile su i Ritine dobre prijateljice, manekenka Cara Delevingne i njezina sestra Poppy.

Gosti su sami donijeli alkoholna pića, uključujući i slavljenicu.

Policija je prekinula taj ilegalni party, a kad su kontaktirali vlasnika restorana,Nicholaaas Fallowsa, izjavio je da nije imao pojma da će se u njemu održati Ritino slavlje.

Rita se kasnije ispričala zbog "krive procjene", no detalji o iznosu koji je ponudila restoranu tek su sad iscurili u javnost.

Linker
03. listopad 2022 00:50