OMILJENI VODITELJ

Igor Mešin o nastupu: ‘Prije emisije sam popio tabletu koja je imala zeznute nuspojave‘

Sinoćnji nastup iskusnog voditelja na Plesu sa zvijezdama zabrinuo je publiku, a Mešin je otkrio kako se bori s akutnom alergijom.

Osim trinaest plesnih parova koji su svojim točkama oduševili javnost, nakon sinoćnje prve epizode nove sezone showa Ples sa zvijezdama, javnost je najviše komentirala glumca i voditelja Igora Mešina zbog nastupa koji je mnoge iznenadio. Inače iskusni voditelj čije umijeće javnog nastupa nikada nije bilo upitno, sinoć je tijekom prijenosa zamuckivao i teško izgovarao riječi, što je javnost odmah primijetila.

image

Igor Mešin

PRESS

Dok su mnogi brinuli i nagađali što se događalo omiljenom voditelju, on je za Index otkrio kako je riječ o akutnoj alergiji.

Čitajte i: Maja briljirala u ulozi voditeljice u televizijskom spektaklu, ali svi komentiraju Mešina

"Posljednjih dana mučim se s akutnom alergijom i sinoć mi baš nije bilo lako. Prije emisije sam popio i tabletu koja je imala zeznute nuspojave kad moraš odraditi live emisiju u ulozi voditelja...", objasnio je voditelj svjestan komentara na svoj sinoćnji nastup.

image

Novu sezonu showa Ples sa zvijezdama Mešin vodi s kolegicom Majom Šuput

PRESS

Čitajte i: Žiri plesa sa zvijezdama zaplakao u prvoj emisiji: ‘Tata te sigurno gleda odozgo i ponosan je‘

"Hvala publici na razumijevanju, sretan sam danas kad vidim da je emisija okupila gledatelje u tako velikom broju. Veselim se idućoj emisiji u nedjelju, do tada mi je prioritet srediti alergiju da ne sredi ona mene…", zaključio je voditelj dugoiščekivanog televizijskog showa kojeg ćemo pratiti u narednim tjednima.

Linker
13. ožujak 2024 00:44