kao u raju

Idila s novom suprugom! Razveo se od Monice Belluci pa sad proživljava drugu mladost

Francuski glumac Vincent Cassel uživa u Brazilu gdje na odmoru boravi sa svojom mlađahnom suprugom i njihovom kćerkicom.

Dok cijeli svijet more brige zbog pandemije i teške ekonomske krize, francuski glumac Vincent Cassel (54) uživa u Brazilu s dvije najdraže žene.

Sa suprugom i sunarodnjakinjom Tinom Kunakey, manekenkom koja je od njega mlađa 31 godinu, odmara se na plažama Rio de Janeira, a s njima je i jednogodišnja kćerkica Amazonie.

image
Prekrasna Tina nije se odvajala od svoje kćerkice
DESI/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

- S Tinom i Amazonie proživljavam drugu mladost - rekao je Vincent, koji je s atraktivnom mulatkinjom iz Toulousea u braku dvije godine. Njegova prva supruga je talijanska glumačka diva Monica Bellucci (56), s kojom ima kćeri Devu (16) i Leonie (10). One nisu oduševljene tatinom drugom suprugom jer bi mu zbog razlike u godinama također mogla biti kći.

Glumac i manekenka vjenčali su se u kolovozu 2018. nakon dvije godine veze, a vijest o prinovi podijelili su s javnosti samo četiri mjeseca nakon što su razmijenili zavjete. Poznati francuski glumac se s talijanskom glumicom Monicom Bellucci rastao nakon 14 godina braka.

Vincent i Tina vjenčali su se u intimnoj ceremoniji koja je održana u francuskom gradiću Bidart. Par većinu vremena provodi u svojem domu u Brazilu, dok im je Francuska, gdje su oboje rođeni, drugi dom.

Vincent Cassel se proslavio ulogom u filmu "Mržnja", a široj publici poznat je po ulogama u filmovima "Oceanovih 12" i "Oceanovih 13", Jason Bourne i "Crni labud".

Linker
23. travanj 2024 02:14