Bila je druga osoba

Ida progovorila o kompleksima iz djetinjstva: ‘Vjerujte, nemam gotovo ni jednu fotku iz srednje‘

Poznata glazbenica i voditeljica iskreno je progovorila o ‘mukama‘ iz tinejdžerskih dana te je otkrila na koji način danas izražava vlastito samopouzdanje.

Svestrana glazbenica poznata po svojoj nepresušnoj energiji i eklektičnom modnom izričaju Ida Prester Peševski u svojoj karijeri nije se pred kamerama pojavila bez osmjeha na licu. Vesela i, rekao bi čovjek, bez kompleksa, Ida je uvijek spremna preuzeti glavnu riječ kao pjevačica, voditeljica ili influencerica na društvenim mrežama. Svaki dan je ispred objektiva kamere, bilo zbog posla ili zato što to privatno želi, no kako je otkrila Prester - nije uvijek bilo tako.

Upravo suprotno, kao tinejdžerica u srednjoj školi, bila je iznimno sramežljiva i nesigurna zbog svog izgleda.

"Često me u intervjuima pitaju za fotke iz srednje škole. Vjerujte mi da nemam gotovo ni jednu. Bježala sam od fotića, skrivala lice, padala u očaj zbog svojih prištića i par kilograma viška. Prva pjesma koju sam ikad napisala za Lollobrigidu bila je autobiografska, zove se - 'Ružna djevojka'. Mom tati i dalje najdraža", prisjetila se bolnog odrastanja s kojim se mogu poistovijetiti mnogi.

Pogledajte video

Čitajte i: Unesi malo boje: Ida Prester ima fantastičnu kombinaciju za borbu protiv zimske depresije

Ida je uz nekoliko nasmiješenih selfija objasnila kako je potpuno preokrenula svoju filozofiju i viđenje sebe.

"Danas imam bore, grbicu na nosu i razne nesavršenosti, ali ih se ne sramim, ni ne brišem. Zavoljela sam kameru, objektiv mi je postao prijatelj. A samopouzdanje dolazi uz izražajnost, osmijeh i par malih trikova. Koristim vrlo malo šminke. Najvažnija je lagana podloga koja paše uz moj bijeli ten, pinkica ruža i gotovo ništa drugo", objasnila je Ida.

Povratak u Zagreb

Voditeljica i glazbenica udala se i dobila dva sina, Roka i Rija, s Ivanom Peševskim, zbog kojeg se svojedobno preselila u Beograd. Ovaj par tijekom 2020. spakirao je kofere i iz Beograda preselio u Zagreb.

"Još od Rokovog rođenja imam dogovor s mojim Vanijem da će nam se baze izmjenjivati. Šest godina smo proveli u Beogradu, bome sam se naputovala. Sad je došlo vrijeme za Zagreb. Moji klijenti su uglavnom ovdje, sve više prilika mi se otvara, a pripremam i novi projekt s prijateljicom Mijom Kovačić. Pored toga, Vani je pokrenuo firmu u Zagrebu, fokusirao se na nju i puno vremena provodi ovdje. Za oboje je puno praktičnije da smo s djecom tu, što ne znači da iz Zagreba nećemo često ići za Beograd. Meni je ostatak benda tamo, mužev restoran, djed i baka s muževe strane, hrpa prijatelja, mala sestrična Dea za koju su Roko i Rio jako vezani...", kazala je Prester u razgovoru za Gloria.hr.

Čitajte i: Nova baza! Ida Prester s obitelji doselila u Zagreb: 'Od Rokovog rođenja imam dogovor s mojim Vanijem'

Djeca su se izvrsno prilagodila na novi dom, vrtić i školu, čime se Ida i pohvalila na kraju prvog polugodišta, kada je njen stariji sin Roko dobio pohvalnicu.

"Bojali smo se svega. Ok, mama se bojala svega. Pa kako će s jezikom, pa nova sredina, pa mogući bulying, pa da li možda čekat ipak još godinu.. A njemu sve super. Svi su mu prijatelji, učiteljica Nika topla i blaga, s osmijehom ide u školu”, kazala je Ida.

Linker
20. travanj 2024 12:47