EMOTIVNA OBJAVA

Ida Prester preponosna na roditelje: ‘Upalilo je! Nek‘ i oni probaju svjetla reflektora‘

Glazbenica i voditeljica na društvenim mrežama je podijelila fotografiju svojih roditelja koji su igrali uloge za reklamu te raznježila pratitelje dirljivom scenom.

Pjevačica koju od nedavno možemo gledati u novoj RTL-ovoj emisiji 'Masked Singer', često na društvenim mrežama dijeli trenutke iz svog privatnog života, a ovog puta podijelila je s obožavateljima vijest o roditeljima koji su utjelovili uloge u novoj reklami.

''Mama i tatek. Nakon onog najsmješnijeg audicijskog videa na svijetu kojeg sam objavila nedavno - dobili su svoju prvu reklamu! Upalilo je! Nek i oni probaju svjetla reflektora'', napisala je Prester ispod fotografije na kojoj se vide njezini roditelji u romantičnom zagrljaju u krevetu.

''Vidi ih se samo par sekundi u spotu, ali mislim da su to ključne sekunde'', poručila je pjevačica.

''A dobro si ih uspjela nagovoriti'', ''Ista si mama'', ''Preslatki su'', ''Koliko ste slični'', 'Definitivno znaš kako ćeš izgledati za par desetljeća'', ''Po svemu sudeći, ti nisi ni mogla ispasti drugačija'', samo su neki od komentara raznježenih obožavatelja.

Glazbenica se ovom prigodom zahvalila i producentima zasluženim za snimanje reklame te otkrila simpatične detalje sa snimanja.

''Baš su se dobro proveli. Kažu da samo ležiš u toplom i mekanom, napokon su se odmorili'', napisala je Prester na Instagram storyjima.

Pjevačica koja u najnovijem RTL-ovom showu otkriva maskirane pjevače te ima ulogu detektiva, Uskrs provodi s obitelji u Beogradu, a progovorila je i o nekim detaljima s putovanja.

''Priuštili smo si vožnju tramvajem do Kalemegdana, pa u park. Šarenilo, život, najdraži ljudi i najbliži drugari, još iz vrtića. Na jednoj fotki mali mangupi, na drugoj roditelji. Sretan Uskrs od svih nas, mi slavimo u istom sastavu i danas i opet za tjedan dana'', poručila je Prester ispod fotografije na kojoj pozira sa suprugom Ivanom Peševskim s kojim boravi na dvije adrese - Zagrebu i Beogradu te brine o sinovima Roku (8) i Riu (6).

Linker
11. travanj 2024 06:46