I dalje se vole

Ida Prester otkrila kako je upoznala svog Vanija: ‘Nije me zapamtio, možda je tako ulijetao svakoj drugoj...‘

Glazbenica i voditeljica sedam je godina u braku sa poduzetnikom iz Beograda. Ivan Peševski i Ida Prester upoznali su se prije devet godina, a tek je sada otkrila anegdotu kako je to izgledalo.

Jedan od najživopisnijih i najveselijih parova u regiji, definitivno su Ida Prester i njezin suprug Ivan Peševski, zvan Vani. Glazbenica i poduzetnik u braku su sedam godina, imaju dva sina, žive praktički na dvije adrese - zagrebačkoj i beogradskoj, a ona često s prijateljima i obožavateljima dijeli crtice iz života. Tako je već poznato da su prohodali na novosadskom festivalu Exit, na kojem je Ida nastupala, no sada je otkrila kada su se zapravo prvi puta upoznali. U statusu na Facebooku glazbenica i voditeljica opisala je njihovu "smiješnu priču" i pokazala da kada se jave iskrice, nikakvi nesporazumi ne mogu stati na put ljubavnoj sreći.

"Točno na današnji dan pred devet godina smo se upoznali Vani i ja. Smiješna priča. Bio je rođendan Dj Ewoxa u Kc Gradu, došla je cijela ekipa. Odmah sam skužila tog tipa u svim duginim bojama na sebi, ne možes ga fulat. Visok, glasan, nasmijan, sa zlatnim lancem i drečavim patikama. Ko‘ neki gangsta klaun.

Čim me primijetio, prišao mi je. Čija si ti? - A tko pita?", započela je s opisom prvog susreta Ida. Dodala je kako su pričali 15-ak minuta, smijali se, svidjelo joj se kako joj vraća fore. Na kraju partija otišli su kućama, no to nije kraj.

Čitajte i: Ida Prester progovorila o jednoj iritantnoj stvari: ‘Već sedam godina ista pjesma pa da potcrtam‘

Neobičan zaplet

"Sljedeći dan ekipa se skupila pred Domom omladine. Eto ti njega! Ponovno mi prilazi. Kakav nam je program danas? Smijemo se, zaj**ancija, radost. U jednom trenutku pita me on: A otkud si ti nama došla? - Pa jučer sam ti rekla! Hmm.. jučer? Izvini, popio sam dosta..", opisuje Prester kako je došlo do neočekivanog zapleta u tom svježem poznastvu.

"I ja skužim. Lik se mene uopće ne sjeća od sinoć! Ja sam jedina žena koja se vlastitom budućem mužu dva dana zaredom svidjela, a da ni ne zna", našalila se glazbenica.

"Ok, bilo je veselo pa me nije zapamtio, a možda je tako ulijetao svakoj drugoj. Al‘ to mu je bilo zadnje, pa neka. Do Exita je sve bilo gotovo. Sretna nam godišnjica poznanstva, a Ewoxu rođendan i hvala na ludom provodu", zaključila je priču o upoznavanju svog muža Ida Prester.

Linker
25. travanj 2024 10:44