idila poznate glumice

I uz dvoje djece nalaze vremena za romantiku: Nataša Janjić javno pohvalila svog Nenada

Poznata domaća glumica u liječniku Nenadu Medančiću pronašla je muškarca svog života. U samo nekoliko godina proširili su svoju obitelj za još dva člana, sina Tonija i kćerkicu Kaju, a njihova je veza i danas puna romantike i zabave.

Hrvatska glumica Nataša Janjić živi svoj san. Zimu provodi uživajući sa svoje dvoje male djece, sinom Tonijem i kćerkicom Kajom, a sa suprugom Nenadom Medančićem slaže se odlično, kao u prvim danima njihove romanse.

Poznatoj kazališnoj, filmskoj i televizijskoj glumici i liječniku specijalistu ortopedije i traumatologije svaki je dan prigoda za zabavu pa svako toliko uveseljavaju fanove na Instagramu veselim objavama i anegdotama iz privatnog života.

Uz idilične fotografije vesele obitelji, Nataša nije propustila pohvaliti se romantičnom crtom svog supruga pa je objavila fotografiju prizora koji ju zna dočekati u jutarnjim satima.

"On ustaje prije sunca i ostavlja tragove", napisala je Nataša uz fotografiju automobila prekrivenog snježnim pokrivačem, na kojem joj je njezin dragi nacrtao bubamaru i srce te poručio: "Volim te".

Simpatična objava razveselila je mnoge i privukla je pregršt, uglavnom ženskih, komentara među kojima su se našla i neka poznata imena, poput Marijane Batinić i Marije Husar Rimac.

Inače, Nataša i Nenad upoznali su se preko Marijane Batinić i njezinog supruga Mateja Pašalića, koji su bili sigurni da su "stvoreni jedno za drugo". Ostalo je povijest.

Linker
20. travanj 2024 03:26