Cropix
vruće igrice

I u plićaku je vruće: Zavodljiva Maja Bajamić skinula se u bikini

Pjevačica Maja Bajamić uživa na moru gdje puni baterije kako bi i dalje bila na vrhu tablice s bodovima u petoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Pjevačica Maja Bajamić uživa na moru gdje puni baterije kako bi i dalje bila na vrhu tablice s bodovima u petoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

'Život krade, more vrati...', napisala je Maja Bajamić kraj fotografije otvorenja sezone kupanja na Jadranu. 26-godišnja Splićanka zategnuto tijelo duguje dugogodišnjem treniranju džuda, a dodatno ga je učvrstila mukotrpnim vježbama za show 'Tvoje lice zvuči poznato'. Studentica sociologije i pedagogije na zagrebačkom Filozofskom fakultetu koji će uskoro diplomirati, donedavno je osvajala turnire u džudu kojem se nakon šest godina pauze vratila, ovoga puta na zagrebačkom Kineziološkom fakultetu.

...život krade, more vrati..

Objavu dijeli Maja Bajamić (@majabajamic)

U showu osvaja najviše ocjene, kako žirija tako i natjecatelja, a njezine preobrazbe u Arethu Franklin i Beyonce Knowles vinuli su je među zvijezde. U tome je vjerno bodri i naočiti Zagrepčanin Goran Kontić kojeg je upoznala u zajedničkom društvu. Pjevačicu i zagrebačkog trenera fitnessa u zagrljaj je gurnula njihova ljubav prema sportu.

Žena. Žena priroda. Žena sloboda. Žena svijest. Žena mjesec. Žena divljina. Žena mudrost. Žena dijete. Žena svjetlo. Žena lav. Žena vjera. Žena jedinstvena. Žena svoja. Žena moć. Žena snaga. Žena istina. Žena nekad. Žena sad. Žena budućnost. Žena .... LJUBAV. Žene drage, podižimo svijest, učimo svaki dan iz vlastitih i iskustava naših sestara prije našeg dolaska na ovaj predivan Planet.. učimo svim osjetilima, svim čim raspolažemo, a raspolažemo svim. Volimo se, čuvajmo, ohrabrujmo, čistimo, živimo .... prekrasne i slobodne. Svijet je naš. Budimo... budne. LjUBAV SMO. ZAUVIK. U prirodi, tamo gdje najbolje dišem, osjećam, čujem i sve ostalo.. E tamo ću pogledati drugu sezonu serije Sluskinjina priča, koju prvih mjesec dana možete besplatno pogledati na #hbogo #TheHandmaidsTale #SluškinjinaPriča #MojHBOGO @hbo.adria Osim mojih prekrasnih žena, pozivam i naše frajere da pogledaju, uče i s nama dijele iskustva za zajednički rast. Podijelite u komentarima vaše dojmove i misli vezane za drugu sezonu ove genijalne serije. #loveyourself #loveyouall #nofilter # #freedom

A post shared by Maja Bajamić (@majabajamic) on

Linker
02. svibanj 2024 04:16