To je ljubav!

I u dobru i u zlu: Bila je uz njega i nakon zadarskog debakla, a sada najglasnije slavi njegov uspjeh

Novak i Jelena Đoković prije nekoliko mjeseci preboljeli su Covid-19 kojim su se zarazili na Adria Touru u Zadru pod tenisačevom organizacijom. Iako su mu zbog skandala prognozirali kraj karijere, Đoković se nije pokolebao i nastavio je osvajati teniske terene, a njegova najstrastvenija navijačica je upravo njegova dugogodišnja ljubav.

Srpski tenisač Novak Đoković šesti put u karijeri primio je veliki pehar za najboljeg na kraju sezone u Londonu, čime se izjednačio s Amerikancem Peteom Samprasom. Ovaj uspjeh došao je nakon korona-debakla u Zadru, kada je oštro kritiziran jer je organizirao niz teniskih turnira na kojima se koronom zarazilo nekoliko sportaša, novinara, trenera pa i sam Đoković.

Tada mu je svatko "uzeo mjeru", a jedna od rijetkih osoba koja je tada bila uz njega jest njegova supruga Jelena. Nikada nije krila koliko je ponosna na njega, a za ovu posebnu prigodu posvetila mu je emotivnu objavu na Instagramu.

"Zar već 6? Idemoooo!! Znam da nemaš vremena ni osvrnuti se, a ni slaviti jer te čeka puno posla, ali znam da znaš da svi mi već slavimo ovako ogroman uspjeh koji si postigao. Tvoja priča je toliko inspirativna i moćna, toliko pouka mogu iz nje izvući i iskoristiti da i sama napredujem... pa čak i ta tišina i praznina te arene u vrijeme kada tvoj uspjeh obara rekorde jest i lekcija za sebe. Sve svoje nosimo u sebi. Hvala ti što si uvijek povod za slavlje i ponos; i u pobjedi i u porazu!", napisala je Jelena koja se nakon supruga također zarazila Covidom-19.

Međutim, nisu imali nikakve simptome, a u samoizolaciji proveli su svega desetak dana. Njihovo dvoje djece nije bilo pozitivno. Iako je Đoković sretan zbog uspjeha, čini se da ga je cijela situacija ipak prestrašila i ne može se previše opustiti.

"Naravno, veoma sam ponosan, ali imam i podijeljene osjećaje zbog svega što se događa u svijetu. Jednostavno, ne mogu to ignorirati, iako sam ostvario jedno od najvećih postignuća u sportu. Žao mi je zbog ljudi koji prolaze kroz različite poteškoće i moje misli su uz njih", rekao je tenisač nakon primitka nagrade.

Linker
18. travanj 2024 07:20