X17online.com
Gotovo je

I službeno je došao kraj: Četvrta godina ljubavi za njih je bila kobna, mnogi misle da im je presudila treća osoba

Lavina tračeva oko razlaza jednog od najpoznatijih parova svijeta dobila je i službeni pečat - izvor blizak paru potvrdio je za People da je njihovoj vezi došao kraj.

Holivudski glumac Bradley Cooper i njegova zaručnica, manekenka Irina Shayk više nisu zajedno, potvrđeno je iz nekoliko različitih izvora. 44-godišnji glumac i redatelj i 33-godišnja brineta svoju su ljubavnu romansu započeli 2015., a dvije godine kasnije dobili su zajedničku kćer Leu De Seine.

Mnogi su primijetili kako slavna manekenka više ne nosi zaručnički prsten na ruci, što je dodatno potaknulo šuškanja kako je prekid konačan, a sada je nekoliko njihovih prijatelja potvrdilo da su napokon odlučili da njihova veza nema budućnosti. Par je ljubavnu krizu imao i lani, prije početka snimanja filma "Zvijezda je rođena", za koji mnogi misle kako im je presudio.

--> Tragovi ruža otkrivaju sve: Ova fotografija je dokaz ljubavne afere Lady Gage i Bradleyja Coopera?

Brentwood, CA  - *EXCLUSIVE*  - Bradley Cooper and Irina Shayk try to keep a low profile as they take their daughter Lea De Seine shopping at Brentwood Country Mart. The family didn't let a little rain stop them, as they emerged with several shopping bags, including a bag from a bookstore.

BACKGRID USA 26 MAY 2019, Image: 437613850, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Nakon planetarnog uspjeha njegovog redateljskog debija i kemije između njega i Lady Gage, Bradley i Irina svoj su odnos dodatno zahladili i sve se čini kako nisu uspjeli izdržati pritisak i napise kako između njega i slavne pjevačice ima mnogo više od samo glume.

"Sudeći po svemu, čini se da nema naznake za njihovo pomirenje", otkrio je izvor blizak paru i dodao kako se ipak trude ostati u dobrim odnosima, ponajviše zbog odgoja kćerkice Lee De Seine koja je sada u njihovom fokusu pa su zbog nje prije par tjedana viđeni kako odlaze na obiteljsku igru u park.

--> Rastavljaju ih od početka godine: Prvi put viđeni zajedno od napisa o prekidu

Kako oboje drže do privatnosti, par se službeno još nije očitovao oko prekida. "Imam puno prijatelja koji objavljuju detalje iz privatnog života na društvenim mrežama. Tome se divim, ali opet ja sam drugačija. Želim da moj privatni život bude samo moj. Nešto mora ostati isključivo rezervirano za obitelj." - rekla je nedavno Shayk za Glamour.

Twitter je eksplodirao, a mnogi obožavatelji reagirali su emotivno na njihovu odluku i to najčešće s gifovima na kojima jedino slavi Lady Gaga.

Slavna Ruskinja viđena je u šetnji dok je otišla uređivati nokte, a od fotografa se branila velikim crnim naočalama, dok se Bradley potpuno posvetio svojoj kćerkici.

Irina Shayk is seen in Los Angeles, California.
06 Jun 2019, Image: 443964207, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Irina Shayk is seen in Los Angeles, California.
06 Jun 2019, Image: 443964229, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Brentwood, CA  - *EXCLUSIVE*  - Bradley Cooper is on playdate duty as he is spotted taking is daughter to a friend's house on this Thursday morning.

BACKGRID USA 6 JUNE 2019, Image: 443938210, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA


Linker
25. travanj 2024 01:57