Što možemo očekivati?

I samo tako...vratila se! Sarah Jessica Parker zvijezda je Vogue naslovnice, konačno je progovorila i o Samanthi

U prosincu ćemo napokon gledati nove epizode serije ‘Seks i grad‘ na HBO Maxu. Točan datum izlaska se još uvijek ne zna, a u intervjuu za ‘modnu Bibliju‘ nije ga otkrila niti glavna protagonistica. No, osvrnula se na žustre kritike usmjerene prema njoj kao ženi u srednjim godinama te je prokomentirala novu postavu na setu.

Serija koja je oblikovala miljune žena diljem svijeta, uz koju se smijalo, plakalo, sanjarilo, maštalo... I samo tako, nakon 17 godina pauze, vraća se na male ekrane. Revival serije "Seks i grad" gledat ćemo u prosincu na HBO Maxu, a točan datum izlaska deset epizoda još uvijek nije poznat. A ima li boljeg povoda od toga za intervju s glavnom glumicom, ikonom ženske emancipacije, Sarah Jessicom Parker?

U raskošnoj Dolce & Gabbana Alta Moda kreaciji s Dior narukvicama i Harwell Godfrey prstenom, pozirala je za prosinačko izdanje modne Biblije, magazina Vogue. Novo je to poglavlje za glumicu koju je uloga živahne idealistice Carrie Bradshaw obilježila za sva vremena, ali i za sve žene koje su odrastale uz četiri najbolje prijateljice i njihov ne tako uvijek glamurozan život u New Yorku. Parker se vraća kao freelancerica i voditeljica podcasta, Cynthia Nixon kao beskrupulozna odvjetnica Miranda, Kristin Davis kao mama Charlotte koja ostaje kod kuće odgajati djecu, a nova članica "ženske bande", umjesto Kim Cattrall, je glumica Nicole Ari Parker, a ako je suditi po fotografijama, riječ je o modno osviještenoj uspješnoj ženi. Izostanak Samathe za Vogue je tek kratko prokomentirala Sarah.

image

Kim Catrall i Sarah Jessica Parker

ALAMY/PROFIMEDIA
image

Nicole Ari Parker

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Imamo nove ljude i imamo ljude koji nisu više djelom serije", rekla je diplomatski. Nije željela otkriti detalje o seriji, što je posve logično, no s Vogueovom novinarkom Naomi Fry razgovarala je o tome kako su im na setu u New Yorku većinom dolazile mlade žene, između 20 i 30 godina, koje se, primjerice, nisu ni rodile kada je show krenuo s emitiranjem 1998. godine. No, popularnost među mlađom generacijom žena nije nešto čemu se treba čuditi, a zašto? Objasnila je i sama Sarah.

"Mislim da su sve generacije još uvijek jako povezane s ovom pričom. Radi se o pronalaženju važnih prijateljstava, traženju posla koji te ispunjava i traženju ljubavi, čak i kada te krvavog vuče niz ulicu", rekla je glumica, koja bi se, prema scenariju koji je iscurio još davnih dana, u novim epizodama mogla suočiti s Facom, i to na sudu.

Ipak, najnovije fotografije sa seta na kojima se dvojac vozi u kočiji i izmjenjuje nježnosti daju naslutiti kako je njihov prekid ipak manje izgledan, ali tko zna...

image

Sarah Jessica Parker i Chris Noth

SPLASH/PROFIMEDIA

Dugo iščekivana premijera

Snimanje je završeno u listopadu, a glumice su se osvrnule na četiri naporna mjeseca kada su na setu gotovo svakodnevno provodile 15 sati. Prva koja dolazi i posljednja koja odlazi, prema riječima kolegica, upravo je Sarah Jessica Parker, radoholičarka koja je maksimalno fokusirana na lik i snimanje, prava štreberica... Uz to, brine o dvije kćeri Marion Loretti Elwell i Tabithi Hodge te provodi vrijeme sa suprugom, glumcem Matthewom Broderickom. Već sljedeći tjedan putuje na Rhode Island kako bi snimila Disneyjev film "Hocus Pocus 2" gdje glumi jednu od Sanderson sestara. Pa se nameće pitanje - kako joj sve to uspjeva?

"Nemam nikakvih savjeta i trikova, osim što sam nevjerojatno sretna što imam pomoć u čuvanju djece, ali i partnera, jer mnoge majke koje rade dva i tri posla to nemaju", naglasila je.

image

Haljina koju Carrie nosi navodno je model high-street brenda Forever21

THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
image

Sarah Jessica Parker, Kristin Davis i Cynthia Nixon

SPLASH/PROFIMEDIA

Narativ u seriji gdje žene u pedestima pokazuju svoj lifestyle, složili su se kreatori serije, nikako nije dominantan u holivudskoj industriji, no nisu ga željeli narušiti, primjerice, time da su "pomladili" glumice na setu, već ih autentično prikazuju sa svim manama i vrlinama. Već s prvim fotografijama sa seta prštale su i kritike na društvenim mreažama. U fokusu je bila Carriena sijeda kosa, koja nekima nije bila prihvatljiva, negodovali su zbog izostanka Samanthe, ali i zbog činjenice da Carrie nosi haljinu high-street brenda.

Čitajte i: Cure iz 'Seksa i grada' i dalje rasturaju u modi! To dokazuje prva fotografija sa snimanja nove sezone

image

Sarah Jessica Parker i Cynthia Nixon na snimanju novih nastavaka 'And Just Like That'

SPLASH/PROFIMEDIA

"Ne znam što da vam kažem ljudi! Pogotovo ljudima na društvenim mrežama. Svatko ima nešto za reći. 'Ima previše bora, nema dovoljno bora'. Čini se da ljudi ne žele da budemo savršeno uredu s time gdje smo, gotovo kao da uživaju u tome što misle da nas boli ovo što smo danas. Odlučimo li stariti prirodno i ne izgledati savršeno, ili učiniti nešto na sebi ako se zbog toga osjećamo bolje. Znam kako izgledam. Nemam izbora. Što ću učiniti po tom pitanju? Prestati stariti? Nestati?", bila je iskrena i žustra u odgovoru. Doticali su se i nekih pozitvnijih tema, primjerice, odjeće i obuće sa seta. Originalne stvari iz serije Sarah držai zapakirane u vlastitom skladištu, a namještaj, odjeća, dodaci, sve je zapakirano prema sezonama, epizodama i scenama. Tako je novinarki Voguea pokazala neke od kultnih odjevnih predmeta poput Dolce & Gabbana gaćica, zatim bijelih traperica, bunde, kao i kultne Manolo cipele koje je Faca dao Carrie kad ju je zaprosio.

Čitajte i: Napokon se oglasila o smrti velikog prijatelja: Ispovijest Sarah Jessice Parker o Willeju Garsonu tjera na plač

image
GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA
Linker
23. travanj 2024 17:39