Instagram
nije odoljela

I Bali-begova trudna supruga nosi jaknu kakvih su pune i zagrebačke ulice

Prva je ovo jesen u životu turske glumice Fahriye Evcen Özçivit u kojoj uživa - trudna. A moda ni u blaženom stanju nije u drugom planu...

Fahriye Evcen Özçivit, 32-godišnja turska zvijezda koja se prije godinu i pol udala za jednog od najpopularnijih turskih glumaca, 33-godišnjeg Buraka Özçivita, proživljava najljepše dane. Prvi dio trudnoće, kad se kod trudnica znaju pojaviti mučnine i druge boljke, iza nje je, a ona je u dobroj formi i u jeseni voli uživati na otvorenom.

Ispod jaknice koja se stapa s bojama otpalog lišća, od materijala koji je hit sezone i koji podsjeća na krzno plišanog medvjedića, nazire se već poveći trbuščić. Ispod kratke jaknice je nosila majicu s kapuljačom, uz to crni donji dio trenirke i udobne crne cipele kao stvorene za duge šetnje. S kapicom na glavi i rumenim obrazima osvajala je simpatije dok se provodila u mirnom dijelu svoga grada, a sve je podijelila na društvenim mrežama sa svojih 7,8 milijuna pratitelja.

Njezin suprug, koji se proslavio ulogom Bali-bega u seriji 'Sulejman Veličanstveni', imao je poslovnih problema i obolio od depresije, no vijest o trudnoći vratila ga je u normalan život.

Instagram

Instagram

Slični modeli mogu se pronaći u gotovo svim lancima ulične mode:

Linker
18. travanj 2024 04:39