Meryem Uzerli
 Getty Images
Ovako izgleda i zvuči sreća

Hurem ne skida osmijeh s lica: U njezinom životu kockice su se napokon posložile

Glumici Meryem Uzerli vrijeme koje provodi uz kćerkicu donijelo je ispunjenje i sreću, a tamnim oblacima koji su nekada opsjedali u privatnom životu nema ni traga.

Meryem Uzerli i njezina kćerkica Lara uigran su tandem. Nakon što je popularna glumica nedavno pokorila crvene tepihe u Cannesu, uklopila u trenutku se uklopila u nešto jednostavniji i sretniji svijet koji dijeli sa svojom princezom.

Turska je glumica iznimno vezana uz kćer jer je tijekom trudnoće prolazila kroz privatnu dramu zbog koje je bila i u teškoj depresiji, te se morala liječiti. Upravo je njezino teško zdravstveno stanje bilo razlog zbog kojeg je napustila snimanje serije 'Sulejman Veličanstveni'. Tada je iz Turske otišla u rodni Berlin na liječenje. Sve je krenulo nizbrdo kad joj je njezin tadašnji partner, 17 godina stariji biznismen Can Ates, trudnoj rekao da ne želi dijete s njom jer se on već ostvario kao otac. Naime, iza sebe je imao dvoje djece i više dugih veza te je rekao da će im dijete 'sve pokvariti'.

Sada su ti teški dani daleko iza nje, što dokazuje i ovaj neodoljivi video koji je glumica morala podijeliti s ostatkom svijeta. Ležeći u krevetu sa omiljenim bićem na svijetu, Meryem nije skidala osmijeh s lica.

#nightnight

Objavu dijeli meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)@lueynohut

Objavu dijeli meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

Linker
01. listopad 2022 06:53