Instagram
mini bikini joj stoji kao saliven

Hurem na odmoru ne nosi šminku i ne koristi filtere - i nitko joj ne prigovora!

Glumica Meryem Uzerli na Maldivima igra samo na kartu prirodnog izgleda, sada, kad je napokon dovoljno daleko od fotografa i svih onih koji je prozivaju da se previše korigirala.

Nakon što je glumica Meryem Uzerli (35) prije nekoliko mjeseci pokorila crvene tepihe Cannesa, sada uživa u odmoru daleko od onih koji kritiziraju njezin izgled. Meryem, koja je u mega popularnoj seriji 'Sulejman Veličanstveni' utjelovila lik Hurem, objavila je nekoliko fotografija i snimku s crvenog tepiha i ponosila se što je šetala filmskim festivalom uz poznata imena. Većina komentara ispod tih fotografija odnosila se na njezino 'čudno lice' te su je pratitelji optužili da je pretjerala s operacijama. Kako bi dokazala da je sasvim prirodna, glumica je objavila fotografije bez make-upa s Maldiva.

Instagram

Turska je glumica iznimno vezana uz kćer Laru (4) jer je tijekom trudnoće prolazila kroz privatni pakao zbog kojeg je bila i u teškoj depresiji, te se morala liječiti. Njezin tadašnji partner, 17 godina stariji biznismen Can Ates, rekao je da ne želi dijete s njom jer se on već ostvario kao otac. Bez obzira na to što joj je slomio srce tako bezosjećajnom izjavom, Uzerli je odlučila da će biti samohrana majka.

Danas su teški dani daleko iza nje, a Meryem se nakon silnih životnih udaraca posvetila sebi. Njezine fotografije iz egzotičnih krajeva koje je objavila na Instagramu mnogima oduzimaju dah, a kritičare koji su je nedavno prozivali zadivljeni su njezinom ljepotom, jer glumica leži u plićaku bez imalo šminke, pozirajući u minimalističkom badiću s tirkiznim trakama koji ističe njezino isklesano tijelo.

Linker
29. rujan 2022 05:49