Josip Čekada
NOVOPEČENI TATA

HTV-ov voditelj nakon mjesec dana se pohvalio bebom: 'Šećemo od šest ujutro'

HRT-ov novinar i voditelj Frano Ridjan živi na relaciji Zagreb – otok Krk. U Njivice juri baš svaki vikend jer ga ondje čekaju supruga Lea i sinčić koji je na svijet došao prije mjesec dana, a za mališana ponosni otac ima samo riječi hvale

‘Mauro je super beba, vedar je, nasmijan, voli se maziti… evo došao sam za vikend i kad me ugledao, kao da me prepoznao, smijao se od uha do uha i mahao ručicama i nožicama’, otkriva Frano Ridjan. Supruga Lea se, kaže, vrlo brzo snašla s bebicom, a na Krku im pomažu i njezini roditelji.

‘Ipak, nismo se još okupali ovog ljeta, odlučili smo se solidarizirati s Maurom. Tu imamo raspored, maleni je ranoranioc pa smo već jako, jako rano u šetnji, ako treba već u šest i mogli bi bez problema u emisiju ‘Dobro jutro, Hrvatska’, kaže u šali i dodaje da maleni već guguće i ozbiljno, makar rukama i nogama, ‘razgovara’ sa svojim novim prijateljima, a to su kit Maro i Slonić Tonić.

Privatni album
Privatni album

Iako je na supruzi najveći dio posla oko mališana, voditelj se, kaže, ničega ne boji: ‘Sve radim, sve što treba, pravi sam majstor, mijenjam pelene, savladao sam s njim pogrigivanje nakon obroka… ma sve’, pohvalio se HRT-ovac.

Najesen će se obitelj, kaže Frano, okupiti u Zagrebu, gdje Maura u stanu čeka nova sobica koju je novopečeni tata brižljivo uređivao u tjednima prije njegova rođenja.

Josip Čekada

Linker
18. travanj 2024 03:35