Četiri mušketira

Hrvoje Rupčić oduševio obiteljskom fotografijom sa sinovima: Svi mu poručuju da je dobio na lotu

Domaći glazbenik presretan je što većinu vremena provodi sa sinom Petrom koji danas slavi dva mjeseca, a društvo mu prave sinovi Noa i Jakov.

Poznati glazbenik Hrvoje Rupčić uživa u kućnoj atmosferi. Kako je pandemija koronavirusa svela njegove svirke na minimum, on je u potpunosti posvećen sinu Petru koji je danas napunio dva mjeseca.

Fotografijama koje je podijelio raznježio je svoje obožavatelje i prijatelje. Na prvoj on sam s Petrom, a na drugoj je sa svojim sinovima iz braka s pjevačicom Kristinom Tinom Kresnik. Poziranje četiri mušketira: Noe, Jakova, Hrvoja i Petra oduševila je njegove pratitelje koji mu poručuju da je uistinu bogat čovjek i da je u najmanju ruku milijunaš, a Hrvoje je to s ponosom i potvrdio.

"Sine moj, ne boj se i imaj povjerenja. Oprezu ću te učiti, ali kada uvidiš da ti netko nameće strah znaj da te želi porobiti i trgaj te okove svim silama, jer tebi ne može nitko ništa. Vječan si i neuništiv. Ti si Petar Stijena, unikatan i veličanstven kao i sva ostala bića koja ćeš putem sretati. Ljubav i razumijevanje će ti biti odgovor na većinu postavljenih pitanja i nedoumica u životu", poručio je ponosni otac uz fotografiju gdje Petra drži u naručju.

Podsjetimo, Hrvoje se u kolovozu 2019. vjenčao za umjetnicu Ivanu Kujundžić na Biokovu.

Neobično vjenčanje Hrvoja Rupčića: 'Pronašao sam svoju Pocahontas i ne puštam je više'

"Dragi prijatelji, hvala vam svima puno na čestitkama! Pronašao sam svoju Pocahontas i ne puštam je više...", pohvalio se tada Hrvoje Rupčić svojom srodnom dušom.


ČITAJTE I:

Medeni mjesec na motoru: Sve avanture Hrvoja Rupčića i supruge na putu do krova svijeta

Nakon prekida s bivšom, domaći glazbenik našao 'srodnu dušu' istog imena, a sad i treći put postao otac

Linker
23. travanj 2024 11:19