Mario Poje
Druženje uz delicije

Hrvatski proizvod vrhunske kvalitete: Brojna poznata lica pohrlila na otvorenje nove trgovine namještaja

Vodeća tvrtka u Hrvatskoj po proizvodnji namještaja po mjeri, EDURO, otvorila je novu poslovnicu u Zagrebu, gdje će svi oni koji traže maksimalno kvalitetan i estetski privlačan ormar, kuhinju ili pak garnituru za dnevni boravak moći naći točno ono što žele.

Najveći hrvatski proizvođač ugradbenih ormara i namještaja po mjeri vrhunske kvalitete - EDURO, otvorio je vrata nove poslovnice u Zagrebu, na Radničkoj cesti 1a. Kao novo zaštitno lice brenda s 23 godine iskustva izabrali su glazbenicu i spisateljicu Danijelu Martinović, a otvorenju su prisustvovala mnoga poznata lica iz hrvatskog javnog života.

Mario Poje
Danijela Martinović ispunila je dugogodišnju želju - savršeni ugradbeni ormar u koji joj stane apsolutno sve.

Petar Grašo, Viktorija Rađa, Iva Radić, Mirjana Mikulec, Goran Bogdan, Jole, Hana Huljić, Domenica i Tomaž Kavčić (Michelin star chef Dvorec Zemono Slovenija) uživali su u delicijama koje im je pripremio Jure Tomič, Michelin star chef u Ošteriji Debeluh.

"Svaka žena treba...PPZOO. Prijateljicu, Pjesmu za “one" dane, Zagrljaj, Osmijeh i Ormar u koji sve stane! Dobar ormar najvažnija je sporedna stvar na svijetu, samo da se zna. Od donjeg rublja, preko svilenih bluza, nakita pa sve do šešira i kaputa. Sve na jednom mjestu. Iako zvuči nemoguće, stvarno je moguće. Moja dugogodišnja želja se ispunila kada je u moj dom ušao ON i riješio da ostane - ugradbeni ormar EDURO. To je luksuz koji je dostupan i koji pripada svakome. Vjerujte mi!', na svoj poseban način objasnila je Danijela odakle EDURO i ona zajedno u priči.

Sve za savršen ormar

Vrhunska kvaliteta proizvoda ono je zbog čega se kupci već 23 godine vraćaju u EDURO, što ih ujedno čini najvećim proizvođačem namještaja po mjeri u Hrvatskoj.

Također, EDURO je vodeća tvrtka u proizvodnji ugradbenih ormara s kliznim vratima, a koji su, osim po kvaliteti izrade, posebno poznati po kliznim sistemima koje su sami razvili i koji imaju 10-godišnje jamstvo, što najbolje govori o čvrstoći i dugotrajnosti proizvoda.

Kupcima se nudi i velik izbor materijala, boja profila i razne opreme za ormare. Ujedno se radi o hrvatskom proizvodu s obzirom na to da su ormari proizvedeni u EDURO tvornici koja se nalazi u Velikoj Gorici.

Vlasnici su 'Superbrand' i 'Qudal' medalje za kvalitetu proizvoda, a posebno su ponosni na nagradu 'BestBuy Award' koju dodjeljuju kupci za proizvod s najboljim omjerom kvalitete i cijene na tržištu. Ove godine EDURO je uz svoje poslovnice u Splitu i Zadru, otvorio i nove salone u Zagrebu i Rijeci.

Isto tako, osluškujući sugestije kupaca EDURO je proširio svoj asortiman na kuhinje, sklopive krevete, sjedeće garniture, fotelje, stolove, stolice, podnice i madrace, te tako kupcima omogućio opremanje stambenog prostora na jednom mjestu.

Čitajte i:

Multifunkcionalni i neodoljivi taburei hrvatskog dizajna inspirirani su japanskim sushijem

Domaći brend kofer. hrabro u novi početak: Nova ambalaža proizvoda osvaja na prvi pogled

Razgledali smo pametna rješenja dizajnera za probleme koje je nametnula Nova normalnost

Zeleni raj poznate dizajnerice: Osim što uživa u dizajnu i pjevanju otkriva svoju skrivenu strast

Linker
25. travanj 2024 11:30