ljetna idila

Hrvatska mu je već tradicija! Obožavani glumac uživa na jahti sa svojim suprugom i desetogodišnjim blizancima

Neil Patrick Harris, kojeg gledatelji najbolje poznaju po ulozi u mnogim Hrvatima omiljenoj humorističnoj seriji "Kako sam upoznao vašu majku", već tradicionalno ljetuje u Hrvatskoj čime se pohvalio i na svom Instagramu.

Neil Patrick Harris (48) prvi put je posjetio Hrvatsku 2019. godine kada je sa svojim suprugom Davidom Burtkom (46) i njihovim desetogodišnjim blizancima Harper Grace i Gideonom Scottom uživao na Hvaru koji ga je oduševio do te mjere da se na Jadran ponovno vraća svake godine. I ovoga kolovoza naša je obala njihova omiljena destinacija kojom plove na luksuznoj jahti, a glumac se time pohvalio na društvenim mrežama iako za sada još nije otkrio točnu lokaciju.

Za svoj je utrenirani izgled dobio brojne komplimente, a najzanimljiviji je bio onaj kolege Jonathana Tuckera koji mu je na hrvatskoj jeziku napisao: Izgledaš seksi tata.

image
Par uživa na jahti
FJMG/SPREAD PICTURES/PROFIMEDIA

Objavio je i video na kojem se vidi koliko njihovi blizanci uživaju na ljetovanju. „Obožavam njihovu euforiju nakon skoka”, napisao je, a neki u komentarima pišu „Usvoji me, želim biti tvoje dijete”.

Neil Patrick Harris: Voditi Oscare manje je stresno nego biti nominiran

Paru je blizance prije deset godina rodila surogat majka i tada je njihova obitelj postala potpuna. Harris je, naime, krajem 2006. objavio da je gay, a prvi puta se u javnosti pojavio s Davidom godinu dana kasnije, na dodjeli nagrada Emmy. Par je u vezi bio od 2004. godine, a u rujnu 2014. na Twitteru su objavili da su svoju ljubav ozakonili brakom na romantičnoj ceremoniji u Italiji. - Pogodite što? David i ja smo se vjenčali ovog vikenda u Italiji. Da, stavili smo ‘n‘ i ‘d‘ u riječ - ‘husband‘‘, napisao je Neil na Twitteru. Na svadbi su imali identične smokinge dizajnera Toma Forda, a pjevao im je Elton John.

Neil Patrick Harris na odmoru pretjerao s alkoholom

Linker
19. travanj 2024 23:33