Instagram
morske radosti omiljenog para

'Hrabar je!': Izabel Kovačić skinula sve sa supruga Matea

Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel još su jednom oduševili fanove na Instagramu objavom koja bi se bez problema mogla nači u sklopu editoriala nekog poznatog modnog časopisa.

Izabel i Mateo Kovačić još uvijek uživaju u moru, suncu i ljetnim radostima.

Omiljeni domaći celebrity par Instagrama privukao je pažnju Izabelinom novom objavom, u kojoj je pokazala kako to izgleda kad 'skine sve' sa supruga.

Naime, na dvije crno-bijele fotografije, koje bi se bez problema mogle naći u editorijalu nekog modnog magazina, Izabel mašinicom šiša supruga, s češljem u ustima.

Instagram

"Adriatic barbershop", odnosno "Jadranska brijačnica", napisala je duhovito Izabel uz fotografije na kojima glumi 'bricu' dok nogometaš Mateo strpljivo sjedi i čeka novu frizuru.

"Hrabar je" i "Vi ste couple goals" samo su neki od oduševljenih komentara fanova na Instagramu.

Inače, poznati par početkom godine stigao je u Hrvatsku iz Londona, nakon što se pročula vijest o potresu koji je Zagreb potresao usred izolacije zbog pandemije.

Instagram

"Trenutno smo u Zagrebu i moram priznati kako smo puno mirniji i sigurniji ovdje. Jako volimo London, ali doma je doma. Za potres smo saznali dok smo bili u Londonu i upravo tada odlučili smo da se moramo vratiti u Zagreb gdje nam je obitelj i prijatelji kojima je trebala pomoć", izjavila je Izabel tada.

Uz smisao za dobru estetiku, ovaj je par poznat po velikom srcu i želji da zajednici vrate koliko mogu. Osnovali su Zakladu Mateo Kovačić te udrugu Silab. Pomažu na taj način nizu djece, habilitacijski centar udruge prostire se na 280 četvornih metara, a opremljen je suvremenim pomagalima i spravama za rehabilitaciju te je u potpunosti prilagođen djeci.

Uz to, Izabel Kovačić i njezina sestra Ivana kreativni su umovi iza modnog brenda Lunilou koji je ljetos predstavio atraktivne i udobne kupaće kostime i gaćice za djecu, mame i tate.

"Lako je pronaći načine kako proizvoditi u skladu sa svim standardima, no ono što je problem je pronaći suradnike i tvornice koji u svojim proizvodnjama imaju adekvatne strojeve. Zasad smo imali sreće i pronašli ljude koji dijele našu filozofiju i strast prema ekološkoj proizvodnji. Vjerujem kako će se i ta situacija promijeniti i kako će sve više tvornica dobiti mogućnosti moderniziranja svojih postrojenja i samim time olakšati proizvodnju i pojeftiniti finalni proizvod", izjavila je Izabel za portal magazina Gloria.

Čitajte i:

Mateo Kovačić ne krije koliko je ponosan na Izabel: U slobodno vrijeme njen je maneken

Izabel Kovačić otkriva kako je s Mateom napustila London: 'Ovdje smo puno sigurniji i mirniji'

Skromno slavlje najskupljeg nogometaša Hrvatske! Izabel bez šminke, Mateo uz tortu i poruke ljubavi

Linker
25. travanj 2024 00:43