CROPIX
Ovo mu nije trebalo

Homofobna izjava Zorana Šprajca o srpskoj premijerki zgrozila gledatelje

'Srpska premijerka Ana Brnabić postat će mama, odnosno tata, kak' se uzme', riječi su kojima je Zoran Šprajc najavio vijest u emisiji RTL Direkt o prinovi u obitelji Ane Brnabić i tako izazvao lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama.

Liječnica Milica Đurđić podvrgnula se umjetnoj oplodnji nakon osam godina veze s premijerkom Anom Brnabić. Da postaju roditelji Šprajc je u emisiji RTL Direkt najavio homofobnom izjavom koja je ponovljena i na portalu Vijesti.rtl.hr. Nastup se nikako nije svidio gledateljima i njegovim pratiteljima, a nezadovoljstvo su izrazili u komentarima na Facebook grupi 'Seksizam naš svagdašnji'.

Komentirali su da mu ovo nije trebalo, a mnogi su prozvali Šprajca i istaknuli da nije riječ o duhovitoj pošalici. Drugi su se pak u komentarima osvrnuli i na to da se premijerka Brnabić nedovoljno radi na promicanju prava LGBTQ zajednice.

23, February, 2018, Belgrade - Red carpet and opening of the 46th FEST in the Sava Center. Ana Brnabic - prime minister of Serbia. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

23, februar, 2018, Beograd - Crveni tepih i otvaranje 46. FEST-a u Sava centru. Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Image: 364196535, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, ATA Images Editorial
Profimedia, ATA Images Editorial
Ana Brnabić i Milica Đurđić

Milica Đurđić posljednjih se mjeseci ne pojavljuje u javnosti, a u Centru za radiologiju i magnetnu rezonancu gdje je zaposlena je otišla na trudničko bolovanje, doznaje srpsko izdanje Glorije.

'Premijerka i dalje ostaje pri stavu da ne priča javno o privatnim stvarima. U svakom slučaju hvala na lijepim željama', komentirali su u Aninom kabinetu.

'Ana i Milica su u ozbiljnoj vezi. Obje su posvećene karijeri, ali i jedna drugoj, što je vjerojatno prvi uvjet za stabilnu vezu kakvu su njih dvije izgradile tijekom zajedničkih godina. Baš su sretne i zaljubljene', rekao je prijatelj para za srpsku Gloriju.

Linker
19. travanj 2024 22:34