Profimedia
LJUBAV JE NA SETU

Hollywood ima novi ljubavni par: Skrivali vezu pa uhvaćeni kako se bezbrižno ljube na kiši

Hollywood je dobio još jedan glumački par koji je pronašao ljubav na setu: Timothee Chalamet i Lily-Rose Depp uhvaćeni su kako se ljube na kiši u New Yorku.

Iako se o svojoj vezi još nisu oglasili, glumac Timothee Chalamet (22), zvijezda filma "Call Me By Your Name", i glumica Lily-Rose Depp (19), kći Johnnyja Deppa i Vanesse Paradis, potpuno su se opustili u večernjem izlasku u New Yorku pa su paparazzi uhvatili trenutak u kojem se par bezbrižno poljubio nasred ulice.

Glumci su se upoznali i zaljubili na setu drame "The King", a sumnje da su više od kolega krenule su kada su ih obožavatelji u više navrata vidjeli zajedno u izlasku. Oboje su tek počeli graditi glumačku karijeru, s time da je Timothee već stekao popularnost zahvaljujući ulozi u filmu "Call Me By Your Name", za koju je nominiran za Oscara, a ništa lošije kritike ne dobiva ni za ulogu u filmu "Beautiful Boy".

Timothee Chalamet
'Untitled Woody Allen Project' on set filming, New York, USA - 21 Sep 2017, Image: 350109941, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

S druge strane, Lily-Rose je tek krenula u glumačke vode i za sada je igrala u nekoliko filmova kao što "Tusk", "Yoga Hosers" i "A Faithful Man". Iako bi voljela biti glumica, baš poput svog oca Johnnyja Deppa, 19-godišnjakinja krenula je i majčinim stopama pa je nosila revije i bila muza Karlu Lagerfeldu, kreativnom direktoru brenda Chanel.

Exclusif :Lily Rose depp se promene dans les rues du marais en tenue estivale. A premiere vue Lily Rose ne semble plus anorexique Lily Rose depp doesn't look anorexic anymore as she walks around her place in Paris Paris,le 07 Mai 2018, Image: 370838183, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, KCS Presse
Profimedia, KCS Presse

Iako su dosad oboje spretno skrivali svoj privatni život, poznato je da je Lily-Rose do prije pola godine ljubila modela Asha Stymesta, dok je Timothee mutio s Lourdes Leon, kćeri pjevačice Madonne.

Linker
21. travanj 2024 20:30