iza njih je težak život

Holivudski snagator kupio novu kuću za svoju najbolju mamu: ‘Dobro došla doma‘

Holivudski glumac svojoj mami Ati Johnson kupio je novu kuću koju je opremio memorabilijama poput ukulelea sa njezinog rodnog otoka Samoe, obiteljskim fotografijama, dječjim crtežima te svojim sportskim trofejima i filmskim priznanjima

‘‘Mama, nema boljeg osjećaja nego usrećiti te – dobro došla doma‘‘, poručio je Dwayne Johnson (50), glumac i bivši profesionalni hrvač kojeg mnogi opisuju kao diva nježnog srca, u videu kojim je iznenadio svoju mamu Atu Johnson (73) novom kućom.

Darežljivi i nježni Johnson, sin je jedinac i nikada nije skrivao koliko mu majka znači u životu. Zahvaljujući vrlo uspješnoj hrvačkoj i filmskoj karijeri nije mu problem obasipati je poklonima i izmamiti joj suze radosnice.

image

Dwayne Johnson sa starijom kćerkom Simone i mamom Atom koja ga često prati na crvenom tepihu

KRISTINA BUMPHREY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA KRISTINA BUMPHREY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Od sina je dobila kuću za Božić i 2018., a čini se će joj novi dom biti i posljednji. Naime, Ata Johnson puno se selila, rođena je na otočju Samoa, živjela je na Havajima i u Kaliforniji gdje je i rodila Dwaynea, a trenutno adresa joj je u Miamiju. A kako Dwayne Johnson živi u Los Angelesu pretpostavlja se da joj tamo kupio novu kuću kako bi bila bliže unučicama.

Obitelj Dwaynea Johnsona nikada nije bila bogata, njegov otac jedva je spajao kraj s krajem baveći se hrvanjem, a jednom su zbog neplaćenih računa bili deložirani iz kuće u kojoj su živjeli. Stoga ni ne čudi da joj danas, kako to može, pruža svu udobnost pa i luksuz koji nije imala kao mlada. Zbog teškog života mama mu je patila od depresije, a on je nedavno otkrio da ju je jednom spasio od sigurne smrti.

image

The Rock svojim miljenicama Jasmini i Tiani najčešće daruje svoje slobodno vrijeme

PLANET PHOTOS/ PLANET/PROFIMEDIA

‘‘U Nashvilleu je usred gustog prometa izašla iz auta i krenula se baciti među automobile. U zadnjoj sekundi povukao sam je prema rubu ceste od jurećih automobila i tada sam shvatio koliko je malo potrebno da se izgubi život. To me zauvijek promijenilo‘‘, kazao je glumac poznat pod nadimkom The Rock.

Iz njega danas zrači nepopravljiv optimizmom. Osim što je svojim ogromnim trudom izgradio bogatstvo od nule, brižan je prema svojoj majci kao i prema kćerkicama s kojima se stalno igra. S pjevačicom Lauren Hashian ima šestogodišnju Jasmine i četverogodišnju Tianu, a iz prethodnog braka ima dvadesetogodišnju Simone koja kao i tata, obožava - hrvanje.

Linker
20. travanj 2024 14:56