Sličice iz života

Holivudski miljenik: Keanu Reeves o pisanju poezije koja ga je povezala sa sadašnjom djevojkom

Najskromnija filmska zvijezda ne puni naslove trač rubrika, a svaki put kada otkrije nešto novo o svom privatnom životu oduševi javnost, tako je i sada.

Glumac, čija nevjerojatna životna priča malo koga ostavlja ravnodušnim, neiscrpna je tema o kojoj se mogu pisati knjige i stvarati filmovi. Keanu Reeves poznat je kao najskromnija zvijezda među stazama slavnih, a njegov talent često zna pasti u drugi plan kada se čuje pozadina svega onoga što ovaj samozatajni glumac predstavlja. Nerijetko ćemo čuti kako je Keanu primjer zvijezde koja unatoč uspjehu ostaje skroman i ponizan do zadnjeg trenutka.

image

Keanu Reeves na premijeri "The Matrix Resurrections".

FOTOGRAFIJE: AFP/PROFIMEDIA

Njegov filmski opus temeljen je na nekim od najvećih kinematografskih uspješnica, a novi nastavak kultnog Matrixa koji stiže u kina u kina uoči Božića, samo je još jedan pokazatelj talenta ovog glumca koji se ne provlači kroz trač naslove slavnih magazina, a i dalje uspijeva iznenaditi neosporivim glumačkim vještinama. Naime, poznato je da glumac rijetko ima svoje kaskadere, a za novu ulogu je čak 20 puta skakao s visoke zgrade kako bi jutarnja scena iz filma izgledala savršeno. Keanu se nedavno osvrnuo na svoje prethodne uspjehe, rekavši kako želi napraviti što više u vremenu u kojem živi, prije nego bude kasno.

Čitajte i: Keanu Reeves nakon brojnih tragedija u životu našao oslonac: Prvi put svijetu predstavio ženu zbog koje opet vjeruje u ljubav

Samo je jeo sendvič

Zanimljiva, ali manje poznata činjenica o ovom multitalentiranom glumcu je ta da je jednom prilikom objavljivao poeziju. U 2011. i 2016. godini surađivao je s Alexandrom Grant, svojom sadašnjom partnericom na 'knjigama za kavu'. Kroz pomalo tamne stihove, Reeves je bez sramežljivosti i ustručavanja, ispisao svoje izazove i uspone kroz koje je prošao u životu. Brojne su zanimljive priče iz njegova životopisa, a neke od njih možemo pronaći u omiljenim fotografijama ovoga glumca, koje plijene pažnju što zbog komičnosti, a što zbog toga što Keanu zapravo na svakoj od njih izgleda kao prosječni prolaznici koje srećemo na ulici.

image

Keanu Reeves i Alexandra Grant

SPLASH/PROFIMEDIA

Jedna takva već godinama plijeni pažnju,a to je ona gdje Reeves sjedi na klupi s hranom u rukama i pognute glave. Za jedan je intervju dao objašnjenje sporne fotografije, rekavši kako mu nije jasno zašto je slika postala planetarni meme, kada je na njoj samo jeo svoj sendvič i razmišljao o stvarima koje mu se događaju. Bilo kako bilo, ovaj glumac će uvijek ostati snažna tema o kojoj danima možemo govoriti, a njegov život inspiracija čiji primjer možemo samo pratiti i diviti se.

Čitajte i: Keanu i Winona ipak su u braku? Glumac potvrdio da su se vjenčali na setu prije gotovo 30 godina

Linker
11. travanj 2024 23:09