Šokantno priznanje

Holivudska zvijezda Will Smith kroz suze zajecao kad je otkrio kakve su mu se mračne misli ‘zavukle‘ u glavu

Jedan od najbolje plaćenih glumaca današnjice s platformom YouTube snimio je biografski dokumentarac "Will Smith: The Best Shape of My Life" u kojem obrađuje svoje fizičke i mentalne demone, a već prema najavnoj špici riječ je o brutalnom razotkrivanju intime...

Idućeg ponedjeljka, točnije 8. studenog, na YouTube bit će prikazana prva od šest epizoda o životnoj "formi" Will Smitha. Serijal je prvotno bio zamišljen kao svojevrsni reality o glumčevom tesanju linije s obzirom na to da je zadnje vrijeme "nabacio" dosta kilograma, no stvari su se omakle kontroli, piše CNN. Kako se da iščitati iz trailera premijerno prikazanog prije četiri dana, danas 53-godišnji glumac na tom je putu bolje upoznao i svoju mračnu stranu.

Najveći šok izazvala je njegova ispovijest da je imao suicidalne misli.

- Kad sam započeo ovaj show, mislio sam fizički postižem najbolju formu svog života, ali psihički sam bio negdje drugdje. Na kraju sam otkrio puno skrivenih stvari o sebi. Tek sam sada shvatio da je kriza kroz koju sam prolazio prije nekoliko godina zapravo bila poziv u pomoć da si ne oduzmem život - ispričao je Smith u video u kojem se vidi koliko je glumac duboko zagrebao ispod površine. Dok je, naime, pred kamerama priznavao da je svojedobno razmišljao da si oduzme život, nije mogao zadržati suze te je u nekoliko navrata morao uzimati podulje pauze kako bi se smirio.



Čitajte i: U najgoroj formi ikad! Legendarni glumac lajkove na društvenim mrežama skuplja fotografijama kakvih se drugi stide

Priznanje zvijezde filmskog serijala "Ljudi u crnom" te sitcoma "Princ s Bel Aira” izazvalo je podijeljene reakcije. I dok neki ne mogu vjerovati da je glumac zaraznog osmijeha i otac dvoje djece, koji već 24 godine uspijeva održati brak s glumicom Jade Pinkett Smith, uopće mogao biti u depresiji, a kamoli nešto gore, dobrim poznavateljima svijeta glume njegova ispovijest nije ništa neobično. Osim toga, Smith koji je i priznati glazbenik te producent, oduvijek bez zadrške govori o svom privatnom životu pa su on i Jade među prvima od slavnih otkrili da imaju "otvoreni" brak, odnosno da povremenim flertovanjem sa strane održavaju strast u vlastitoj spavaćoj sobi.

Na isti duhoviti način Will se ljetos našalio i na račun problema s kilogramom koje je ovaj nekoć ovisnik o rekreaciji i adrenalinu nabacio zadnjih par godina. Na svom profilu na Instagramu objavio je fotografiju u boksericama i raskopčanom gornjem dijelu trenirke, a u prvom planu je njegov pivski trbuščić.

Čitajte i: Mogla je i bolje: Jada Pinkett Smit progovorila o bračnim aferama i suprugovim seksualnim apetitima

Glumac je objavu popratio autoironičnim komentarom: “Bit ću iskren: u najgoroj sam formi u životu”, a njegovo ruganje na vlastiti račun u svega nekoliko sati prikupilo je milijune lajkova i stotine komentara.

“Genijalno! Ovo je jedna od najboljih objava u povijesti društvenih mreža”, “Čovječe, zaslužio si odmor u 53. godini života”, “Hej, ti si Will Smith, baš te briga kako izgledaš!”, “Izgledaš kao milijun dolara (malo izgužvanih, doduše)”..., podržali su pratitelji Willa.

Svoje obožavatelje glumac po ovom pitanju sigurno neće razočarati ni u dokumentarcu, što potkrepljuje i smiješni najavni plakat s Willom golim do pojasa i ne baš laskavim torzom. No, po svemu što se do sada mnoglo pročitati o serijalu, to je mnogo dublja priča o "tek" vraćanju tijela u savršenu formu.

Linker
19. travanj 2024 01:12