Profimedia, AKM-GSI
NA PRVOM JOJ JE MJESTU

Holivudska glumica podijelila selfie s kćeri usred optužbi za zlostavljanje

Iako ne voli s obožavateljima dijeliti fotografije svoje djece, holivudska glumica ovog je puta napravila iznimku.

S obzirom na to da na svojim profilima na društvenim mrežama Gwyneth Paltrow (45) ne voli pokazivati svoju djecu veliko je iznenađenje za njezine obožavatelje bilo kada je podijelila fotografiju sa svojom 13-godišnjom kćeri Apple i to iz posebnog razloga.

Kako bi proslavila Međunarodni dan djevojčica, holivudska je glumica objavila emotivnu poruku uz fotografiju sa svojom djevojčicom, koja joj jako nalikuje. Ipak, svima je za oko zapeo status, osobito nakon iskrene ispovijesti slavne glumice ovog tjedna. U New York Timesu je objavljena priča u kojoj je Gwyneth Paltrow priznala da je i nju seksualno napastovao producent Harvey Weinstein (65) kada je imala 22 godine, a optužbe se od tada samo nižu. Kao referencu na to otkrivenje uz fotografiju sa svojom kćeri napisala je: "Sve u životu činim za ovu djevojčicu (i njezinog brata)". Weinsteina su mnoge žene optužile za seksualno zlostavljanje, a među njima su i brojne holivudske glumice kao što su Ashley Judd, Angelina Jolie i Cara Delevingne.

Gwyneth Paltrow s bivšim suprugom, glazbenikom Chrisom Martinom ima dvoje djece – kćer Apple (13) i sina Mosesa (11). Iako ne govori često o njima, ranije ove godine otkrila je za magazin People da se trudi jednako posvećivati njima, ali i sačuvati vrijeme za sebe, a nakon razvoda od popularnog pjevača, frontmena grupe Coldplay, američka glumica trudi se s njim biti u odličnim odnosima jer su im djeca prioritet.

Linker
15. travanj 2024 22:31