sretna vijest

Hiltonovi očekuju još jednog nasljednika: Mlađa sestra Paris Hilton trudna je treći put!

Nicky sa suprugom Jamesom Rothschiledom ima već dvije kćeri, a treća beba trebala bi doći na svijet ovog ljeta.

Nasljednica lanca hotela Hilton, Nicky Hilton Rothschild trudna je s trećim djetetom, potvrdila je za magazin People. Nicky sa suprugom, financijerom Jamesom Rothschildom već ima dvoje djece - kćeri Lily Grace Victoriju (5) i Theodoru 'Teddy' Marilyn (4). Spol bebe nije otkrila kao ni točan termin poroda, ali očekuje se da će dijete donijeti na svijet ovog ljeta.

I sama Nicky odrasla je u velikoj obitelji te osim sestre Paris ima i braću Barrona i Conrada. Njezino treće dijete bit će četvrto unuče njezinih roditelja Richarda i Kathy Hilton koji su u braku već 40 godina. Njihov sin Barron II. sa njemačkom aristokratkinjom Tessom Gräfin von Walderdorff ima 11-mjesečnu kći Milou Alizée.

image

Nicky Hilton Rothschild i James Rothschild sa kćerima.

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Istovremeno i slatka i odrasla: Paris Hilton otkrila kakva je bila kao školarka i tko ju je najviše volio

Nicky i James vjenčali su se 2015. na glamuroznoj ceremoniji u Kengsintonskoj palači, a mladenka je nosila luksuznu Valentino vjenčanicu vrijednu čak 77 tisuća dolara.

Meni je također bio luksuzan - jeli su se jastozi, kavijar, palačinke s pačetinom, 13 vrsta pudinga, a neki od slavnih gostiju bile su spisateljica Chelsea Clinton, glumica Kate Beckinsale i model Naomi Campbell.

image

Vjenčanje Nicky Hilton 2015.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ova lijepa vijest za cijelu obitelj Hilton dolazi nakon vjenčanja Nickyjine sestre Paris koja se prije dva mjeseca udala za poduzetnika Cartera Reuma. Udala se na luksuznom imanju svog pokojnog djeda u Los Angelesu i bilo je onakvo kakvo je oduvijek zamišljala - bajkovito, s puno uzvanika i popraćeno kamerama.

image

Paris Hilton i Nicky Hilton Rothschild

GHOST/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Majstorica za vjenčanja Paris Hilton otkrila što joj je smetalo na sestrinom: ‘Haljine su bile previše‘

Paris se poput svoje sestre nije zadovoljila jednom haljinom, već ih se promijenila nekoliko, a imala je i party nakon vjenčanja i to u - lunaparku za koji se odjenula u žarko ružičastu kreaciju.

Linker
12. travanj 2024 04:12