Profimedia, Mega Agency
muke po izgledu

Hilary Duff: Pomirila sam se s tim da više nikad neću izgledati isto

Uspješna 30-godišnja glumica rođena u Texasu u novom je intervjuu ispričala cijelu 'povijest' svojih dijeta... Sve do dana kad je postala majka, dana koji je sve promijenio.

Glumica Hilary Duff, koja je odrastala u Houstonu, već je u dobi od šest godina dobila ulogu u lokalnoj baletnoj kazališnoj predstavi. Bio je to njezin prvi dodir s pozornicom, svjetlima reflektora, publikom. Uslijed te konstantne izloženosti, osobito su joj pubertetski dani donijeli prve brige oko tjelesnog izgleda. Za Women's Health je ispričala da je kao tinejdžerica stalno bila na dijetama. 'Suzdržavala sam se od jela čak i kad sam već bila premršava', rekla je i dodala da je pod strogim režimom prehrane živjela sve do trenutka kad je morala prihvatiti činjenicu da više nikada neće izgledati isto, odnosno, baš kao prije porođaja.

'Kad sam 2012. godine rodila sina Lucu, bila sam frustrirana svojom postporođajnom težinom i svojim izgledom. Nisam se dugo opustila, ali budući da je dijete tražilo svu pozornost, moj um se polako navikavao na to da smijem izgledati manje besprijekorno', rekla je Duff.

'Još sam jednu stvar shvatila tijekom mjeseci nakon porođaja, a to je da se moje tijelo tijekom trudnoće mijenjalo, punih devet mjeseci, i da više nikad neću izgledati baš jednako kao prije. I kad sam smršavila, shvatila sam da sada mršavim drukčije nego prije, drukčije nego žene koje nisu rodile. No, ono bitnije što sam naučila je - da je to okej. Naučila sam biti ponosna na svoje tijelo i ono što čini za mene, i što je činilo dok sam bila trudna sa svojim sinom', govori.

'Moje mi je tijelo pomoglo stvoriti tu neraskidivu vezu između mene i djeteta i to što sam bila uz svoje dijete u prvim mjesecima njegova života bilo mi je daleko važnije od toga da odmah izgubim kilograme nakupljene u trudnoći', rekla je Duff i naglasila nešto vrlo bitno na što u modernom svijetu često zaboravljamo, a to je postizanje psihičke stabilnosti uslijed zahtjeva za vječnom mladošću i mršavošću: 'Taj mentalni pomak pomagao mi je da sve stvari u mom životu sjednu na svoje mjesto'.

Hilary Duff od hokejaša s kojim je dobila sina, Mikea Comrieja, razvela se 2016. godine. Danas su joj najdraže društvo njezin šestogodišnji sinčić Luca i dečko, 30-godišnji pjevač Matthew Koma.

Sunday, October 29, 2017 - Hilary Duff packs on the PDA with beau Matthew Koma as they take Hilary's son Luca out for some fun at the farmers market in Studio City. Duff looks amazing in a white tee and skintight grey jeans.
Luis/X17online.com
Luis/X17online.com
Hilary Duff sa sinom i dečkom

Linker
15. travanj 2024 22:51