Obiteljska podrška

Hilaria Baldwin zabrinuta za supruga nakon tragedije na setu: ‘Uopće ne spava, progoni ga njena smrt‘

Glumac još uvijek ne može prihvatiti situaciju u kojoj je on doprinio tome da je njegova kolegica, direktorica fotografije s filmskog seta, preminula.

Nakon tragedije na setu filma "Rust" mnogi se nose s novonastalom situacijom kako umiju ili - ne umiju. Supruga Aleca Baldwina, koji je spletom tragičnih okolnosti ubio snimateljicu i ranio redatelja tako što je povukao okidač na pištolju u kojem nisu trebali biti pravi metci - teško se nosi sa situacijom. Njegova supruga Hilaria Baldwin "jako je zabrinuta" za njegovo zdravlje.

Glumca, naime, progoni smrt snimateljice Halyne Hutchins, otkrio je izvor za People. "Hilaria je jako zabrinuta za njega. On zapravo uopće ne spava i progoni ga smrt Halyne. Alec se muči jer mu je itekako jasno da su stvari još gore za njenu obitelj. Ne želi suosjećanje, ne želi da se situacija vrti oko njega", kazao je izvor.

image

Alec i Hilaria Baldwin i njihovo šestero djece.

ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Alec Baldwin prvi puta pred kamerama progovorio o tragičnom ubojstvu: ‘Moja djeca plaču u automobilu jer nas pratite‘

Glumac samo želi pomoći suprugu i sinu pokojne Halyne koliko god to može. Alec je u kontaktu sa suprugom Matthewom Hutchinsom i devetogodišnjim sinom Androsom od tragedije, dva dana nakon pucnjave našli su se na doručku.

Glumac je prošlog tjedna razgovarao čak i s paparazzima, kazao je da mu je Hutchins bila prijateljica te da su on i Hilaria jako zabrinuto za Matthewa i Androsa.

image

Hilaria je iznimno zabrinuta za Aleca.

ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Alec Baldwin povlači se iz glume, suprug poginule snimateljice sa sinom stigao u Novi Meksiko: Ovo je najteže razdoblje za oboje

Najveća podrška

Jasno je da Hilaria čini sve kako bi olakšala težak period suprugu s kojim ima šestero djece. Tako je Hilaria povodom Noći vještica na Instagramu objavila fotografije zamaskirane obitelji, što je izazvalo podijeljene reakcije u javnosti.

"Malo je reći da je bilo izazovno biti roditelj tijekom ovog razdoblja. Danas smo se okupili da bismo proslavili blagdan. Spremanje u posljednji čas, malo eksperimentiranja, ali su bili toliko sretni i ugrijali su mamino srce", napisala je Hilaria uz objavu.

Čitajte i: Slučaj Baldwin se zahuktava: Pronađena je oružarka koja je glumcu dala kobni pištolj, umiješala se i Alecova kći

Na društvenim mrežama javile su se reakcije koje ne odobravaju objavljivanje ovakvih fotografija. "Razumijem da žele zadržati normalnost zbog djece, ali ne objavljujte to na društvenim mrežama", samo je jedan od komentara.

Još prije toga izvor je otkrio kako se Alec "oslanja na Hilariju" i njihovu djecu kao najveću podršku od pucnjave. Prije objave na Halloween Hilaria je objavila fotografiju svoje ruke u Alecovoj ruci uz nježnu poruku podrške "Volim te i tu sam".

Linker
15. travanj 2024 15:13