Getty Images for Wolk Morais
LJUTA MANEKENKA

Heidi Klum jasno odgovorila na kritike da je prestara za poziranje u donjem rublju

Jedna od najpoznatijih njemačkih manekenki jasno je odgovorila na kritike da je prestara za poziranje u donjem rublju.

Njemačka manekenka Heidi Klum (44) gostovala je u showu poznate voditeljice i komičarke Ellen DeGeneres gdje je pred publikom priznala da se susrela sa zlobnim komentarima kako je neprikladno da ona bude model donjeg rublja nakon što je objavila novu kampanju za vlastitu liniju Heidi Klum Intimates koju je pokrenula 2015. godine.

- Govore mi zašto ne predam palicu nekome drugome s obzirom na to da ću ove godine navršiti 45. godina. Ali što je sa ženama u mojim godinama ili s onima u pedesetima, šezdesetima i sedamdesetima. Zar imamo rok trajanja? Mi se ne smijemo osjećati seksepilno? Zašto uvijek moraju biti 20-godišnjakinje ili 30-godišnjakinje? Zašto u kampanjama ne bi bile i starije žene? – izjavila je njemačka manekenka i dodala kako ne planira tako skoro odustati od poziranja u donjem rublju.

Objavu dijeli Heidi Klum (@heidiklum)

Bivša Viktorijina anđelica svoju je šestu kampanju za donje rublje predstavila u kolovozu prošle godine i ponovno je ona bila zaštitno lice – jer se ipak radi o njezinoj modnoj liniji. Osim što radi na dizajniranju svojih modnih komada, njemačka manekenka ostvarila je suradnju s trgovačkim lancem Lidl za koji je kreirala već tri kolekcije, a posljednja stiže u trgovine početkom ožujka. Ipak, manekenka već godinama radi i na drugim projektima: trenutačno snima njemačku verziju showa "Next Top Model", a uskoro se vraća u ulozi sutkinje u novoj sezoni showa "America's Got Talent".

Splash News

NEW YORK, NY - JANUARY 28:  Heidi Klum attends the 60th Annual GRAMMY Awards at Madison Square Garden on January 28, 2018 in New York City.  (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for NARAS)
Getty Images for NARAS

Linker
14. travanj 2024 23:43