Ma, kako mu ne bi oprostila!

Harry Styles se ispričao: ‘Nikada nisam mislio da ću ove riječi izgovoriti pred svojom mamom‘

Glazbenik je prilikom nastupa izveo singl u kojem spominje kokain i žensko poprsje, a odmah potom se osvrnuo na svoju mamu koja ga je bodrila u publici.

Nekim se stvarima Harry Styles nije nadao, a jedna od njih je i pjevanje o drogi i poprsju pred vlastitom majkom. Dvadesetosmogodišnji je glazbenik nakon više od dvije godine održao svoj prvi britanski nastup te je oduševio publiku koja je s njime pjevala svaku pjesmu, unatoč tome što je album izašao tek prije nekoliko dana.

No, kada je izvodio pjesmu Keep Driving, Harry se posramio zbog toga što je u publici bila i njegova majka, a u tekstu se spominju kokain i žensko poprsje.

"Žao mi je! Nikada nisam mislio da ću ove riječi izgovoriti pred svojom mamom", kazao je Harry te nasmijao obožavatelje. Ipak, mama mu nije zamjerila te je kasnije kazala kako je večer bila nevjerojatna, ali i kako je iznimno ponosna na svoga sina.

image

Harry je izveo i neke pjesme svoje bivše grupe One Direction.

ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Čitajte i: Iščekivano ostvarenje Harryja Stylesa sada je dostupno i kod nas, a obožavatelji su već pohrlili u trgovine

A kako i ne bi, kada mladi glazbenik nastavlja nizati uspjehe, njegov je album u brojnim zemljama na prvom mjestu slušanja, kritičari ga nastavljaju hvaliti, a oborio je i streaming rekorde. Naime, Amazon Music je objavio kako je Harry's House album s najviše streamova ikada.

Uz zastave Ukrajine i Pridea, Harry je izveo svih 13 pjesama s novog albuma, kao i stare hitove, uključujući What Makes You Beautiful i Watermelon Sugar.

Linker
19. travanj 2024 01:19