A samo je htio biti ljubazan...

Harry Styles ponovno u problemima: Nakon tri godine uhođenja, nasilnik mu je provalio u kuću

Poznati glazbenik jednom se prilikom sažalio nad beskućnikom i ponudio mu novac, nakon čega ga je neželjeni obožavatelj počeo proganjati.

Prije tri godine, glazbenik Harry Styles prolazio je kroz pravu noćnu moru, a sve zbog uhođenja od strane dvadesetosmogodišnjeg Pabla Tarazage-Orera koji, unatoč sudskim zabranama, ne odustaje od uznemiravanja zvijezde.

Podsjećamo, u ožujku 2019. godine, Styles je slučajno susreo beskućnika Tarazaga-Oreru, sažalivši se nad mladićem koji je tijekom hladne kišne noći spavao na autobusnoj stanici. Pjevač mu je ponudio novac za hotel, što je ovaj odbio s objašnjenjem da je to protiv njegovih vjerskih stavova, a sljedećeg mu je dana Styles kupio hranu. Nakon toga, Tarazaga-Orero počeo se sve češće pojavljivati u blizini Stylesovog doma i ostavljati mu poruke tražeći novac koji je ranije odbio, a jednom je prilikom na njega i nasrnuo, zbog čega ga je uznemireni pjevač prijavio.

Na sudu je tada donesena odluka o zabrani prilaska, a nasilniku je bilo zabranjeno i kontaktirati Harry Stylesa na bilo koji način, pa čak i objavljivati sadržaj povezan s glazbenikom na društvenim mrežama.

Iako je nekoliko puta prekršio zabranu, čini se kako dvadesetosmogodišnji beskućnik doista ne odustaje. Naime, prije nekoliko dana nasilno je ušao na Stylesovo imanje u Londonu te napao ženu koja tamo radi i razbio skupocjenu vazu, a sada ga čeka još jedno suđenje zbog kršenja zabrane i nasilja.

image

Čini se kako dvadesetosmogodišnji beskućnik doista ne odustaje.

SWNS PAUL DAVEY/SWNS/PROFIMEDIA

Styles je ranije izjavio kako se osjeća uplašeno i vrlo neugodno, posebno zbog toga što je cijela situacija izazvana činom ljubaznosti zbog sažaljenja nad beskućnikom.

Čitajte i: Stvari su ozbiljne: Olivia Wilde iz obiteljskog doma preselila stvari u kuću Harryja Stylesa

"Mislio sam da je tužno što je itko primoran spavati na autobusnoj stanici po hladnoći i kiši, bilo mi ga je doista žao", izjavio je glazbenik na sudu 2019. godine.

Njegova je odvjetnica prilikom ročišta izjavila kako je ova situacija prilično opasna, posebice zbog toga što bi se za ovim primjerom mogli povesti i drugi Harryjevi obožavatelji. Ipak, Styles je ovoga puta odbio komentirati novonastalu situaciju o kojoj će se više znati nakon još jednog suđenja.

Linker
25. travanj 2024 08:36