Koji car

Harry Styles oduševio: Školarka ga pozvala kao spoj na maturalnu, a nitko nije očekivao ovo

Djevojka se na radiju izjadala da nema pratitelja ne sluteći kako pjevač potajno sluša emisiju. Javio joj se i dok je ona u nevjerici plakala, potvrdio dolazak na zabavu koja će se održati večer prije njegovog koncerta u Glasgowu.

Potez koji je nedavno povukao Harry Styles rastopio je fanove u Škotskoj. Iduću subotu nastupa u Glasgowu u sklopu turneje "Love on tour", a tim povodom gradskom radiju Capital FM obratila se njegova obožavateljica, Anna Carty. Voditeljici kontakt emisije "Getting Scotland Home" izjadala se da za maturalnu zabavu, koja će se održati idući petak i poklapa se s dolaskom pop zvijezde u njen grad, ima sve, od haljine do cipele - ali nema pratnju, piše Daily Mail. Voditeljicu je zanimalo kako joj može pomoći, a djevojka je ispalila: "Voljela bih da me prati Harry Styles".

image

Harry Styles ide na maturalnu večeru u Glasgowu.

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Profesionalna Katy J ponovila je u eteru činjenice koje je čula, dodala da će djevojka zacijelo biti prekrasna i naglasila da je maturalni spoj jedino što joj nedostaje te važne večeri. Poručila je Anni da cilja visoko, ali to je ok. Treba poslati poruku, pa tko zna, možda se želja i ostvari? Na kraju se to dogodilo! Oglasio se pjevač, glavom i bradom, koji je potajno pratio emisiju. Djevojci se obratio njenim imenom čime je dao na znanje da sve ide uživo, a njegovo javljanje je spontano.

Čitajte i: Harry Styles se ispričao: ‘Nikada nisam mislio da ću ove riječi izgovoriti pred svojom mamom‘

image

Harry će dan nakon maturalne imati koncert.

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Anna, kako ide? Ovdje je Harry Styles. Bit će to odlična škotska zabava. Volio bih doći, pa mi pošalji detalje i vidjet ću što mogu učiniti. Dakle, vidimo se uskoro!", rekao je. Šokirana školarka se rasplakala. Ne samo da ima pratnju nego će biti glavna kad se pojavi na plesu sa svojim idolom.

"O Bože, ne mogu to zamisliti!", uzviknula je kroz suze presretna tinejdžerica. Zbog dobrote bivšeg člana benda One Direction, čeka je maturalna za pamćenje.

Linker
18. travanj 2024 16:43