DA JE SAMO ZNALA

Halle Berry ‘okrivila‘ poznatu voditeljicu za tri propala braka: ‘Mogla si me spasiti jada kroz koji sam prošla‘

Slavna glumica shvatila je da su ona i njezin sadašnji dečko Van Hunt gostovali u istoj sezoni Ellen showa prije 18 godina.

Poznata glumica Halle Berry gostovala je kod Ellen Degeneres i kako to obično biva u popularnom showu, bilo je puno smijeha i šala na vlastiti račun, a gledatelji su najviše zapamtili jednu Hallejinu rečenicu!

"Hoćeš reći da si mi mogla uštediti 20 godina i spasiti me svog ovog jada kroz koji sam prošla?", upitala je voditeljicu aludirajući na tri propala braka koji su iza nje glumica koja smatra da ju je Ellen mogla upoznati sa sadašnjim dečkom Van Huntom prije 18 godina.

Iako je zvijezda filma "Moonfall" u vezi s Huntom od 2020., njihovi putevi gotovo su se ukrstili prije mnogo godina kada je 2004. Hunt gostovao u prvoj sezoni showa "Ellen" prije nego što se Berry pojavila u zasebnoj epizodi.

image

Par je zajedno od 2020.

AFF-USA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Novi početak Halle Berry! Slavna oskarovka tvrdi da je u glazbeniku konačno pronašla svoju srodnu dušu

"Razgovarali smo o ovome on i ja prije nekoliko dana, kada sam saznala da dolazim ovdje", rekla je Berry voditeljici. "Rekla sam, 'Znaš, bila sam u njenoj prvoj sezoni', a on mi je odgovorio: 'I ja sam', na što sam ja odvratila: 'Hoćeš reći da si me mogao upoznati prije 20 godina i spasiti ovog jada koji sam prošla? -"Kako to da nam nisi smjestila, Ellen?", našalila se glumica na što joj je Ellen odgovorila: "Trebala si biti u istoj emisiji. Mislim da si bila dva mjeseca kasnije, ili tako nešto."

Glumica je u šaljivom tonu korila DeGeneres i tvrdila da bi je, da su ona i Hunt bili prikazani u istoj epizodi, voditeljica spasila tri propala braka - s Davidom Justiceom s kojim je bila od 1993. do 1997., Ericom Benetom s kojim je bila u braku od 2001. do 2005. te s Oliverom Martinezom kojem je bila od 2013. do 2016.

image

Halle Berry iza sebe ima tri propala braka.

THE ELLEN SHOW/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Zavirite u raskošni dom jedne od najpoznatijih voditeljica: Ni 4700 četvornih metara nije joj dovoljno

"Da, ali onda ne biste imali dijete", našalila se DeGeneres spominjajući sina Maceoa Roberta Martineza kojeg Halley ima s Oliverom.

"Ne, imala bih još dvoje djece s kojima ne bih morala dijeliti dva tate, i bila bih sretnija. Dakle, ti si kriva. Tvoja greška, Ellen", našalila se dobitnica Oskara koja je nedavno u intervjuu za The Magazine ispričala kako je prvi put u životu istinski sretna u svakom smislu.

Linker
24. travanj 2024 11:56