Getty Images
svašta ljudima smeta

Halle Berry napali zbog načina kako se sa sinom zabavlja u karanteni: 'Je li ovo tvoj sin ili kći?'

Glumica Halle Berry objavila je urnebesni video svog sina koji uživa hodajući po kući u pidžami i u njezinim visokim bijelim čizmama na petu, no nekima se takva vrsta zabave ne sviđa niti malo...

Dok je većinu Instagram pratitelja američke glumice Halle Berry video kućne atmosfere koji je snimila dobro zabavio, neki su imali sarkastične komentare poput; Je ovo tvoj sin ili kći?

Šestogodišnjem Maceou-Robertu je bilo dosadno u izolaciji i zato se zabavio cat walkom na visokim petama u majčinim bijelim čizmama, a poznata majka ga u tome nije sprječavala.

Video snimka sve dobro nasmijala. "Karantena 12 dan", napisala je slavna glumica. Na pitanje jedne pratiteljice je li to njezin sin ili kći, Halle je dogovorila. "To je moj sin i uživa u ovome. Smijeh nam pomaže u ovim neizvjesnim situacijama", odgovorila je Halle, a onima koji su je upozoravali da bi joj sin mogao slomiti nogu dok se ovako zabavlja po kući napisala je da do sad nitko nije ozlijeđen.

Halle koja ima i 12-godišnju kći Nahlu uvijek inzistira da svoju djecu ne objavljuje u medijima, a ako i ona nešto objavi nikada im ne pokazuje lica.

ČITAJTE I:

Prolazili su pakao: Opet se razvlači prljavo rublje Halle Berry i njezinog bivšeg partnera i svi su šokirani
Nikad nema mira: Sasvim običan dan poznate mame s njezinim mezimcima
Halle Berry izgleda sve bolje i bolje, a odvažila se i na novi korak

Linker
15. travanj 2024 07:32