MET GALA 2021.

Hailey Bieber trudna? Justin stavio ruku na njezin trbuh, obožavatelji su uvjereni kako par očekuje bebu

I najmanji potez na crvenom tepihu može potpaliti sumnju tamo gdje je vjerojatno nema. Sada svi misle da je Hailey trudna zbog jednog jedinog Justinovog poteza - stavio joj je ruku na trbuh.

Kim Kardashian u crnom kombinezonu koji je u potpunosti prekrio i njezino lice, raskošna haljina u stilu Marilyn Monroe glazbenice Bille Eillish, "gola" izdanja Kendall Jenner i Zoe Kravitz. I onda - sasvim "obična" Hailey Bieber u crnoj toaleti Saint Laurenta s nekoliko dijamanata uz rubove dekoltea, koju je dodatno ukrasila stavivši popularan lančić s karikama oko vrata.

image
Justin Bieber i Hailey Bieber na Met Gali 2021. godine
ELDER ORDONEZ/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Obožavatelji su zbog crne haljine posumnjali da je Hailey trudna, a sumnju je dodatno potpalio njezin suprug, glazbenik Justin Bieber kada joj je nekoliko puta tijekom fotografiranja na crvenom tepihu u Muzeju Metropolitan u New Yorku stavio ruku na trbuh. Onako nježno, kao da želi nešto reći ili samo želi da se o ovom njegovom potezu naveliko piše iako iza njega ne stoji žarko željena prekretnica koju isčekuju brojni fanovi. Hailey mu je ruku vrlo brzo odmaknula jer je vjerojatno pretpostavila kako će se to protumačiti na crvenom tepihu.

Ovo Justinu nije prvi put da je društvene mreže zbog vlastitog poteza "zapalio" na tu temu. U srpnju je objavio zajedničku fotografiju, a u opisu je napisao "mama i tata". To je bilo dovoljno da brojni obožavatelji diljem svijeta slave dolazak bebe u mladu obitelj, no Hailey je to brže-bolje demantirala u komentarima.

"Mislim da ovaj opis moraš promijeniti u mama i tata jednog psa, prije nešto što svi krivo protumače", napisala je.

image
Met Gala 2021.
ANGELA WEISS AFP

Čitajte i: Bračni par Bieber i njihov recept za čvrstu ljubav u teškoj karanteni

Hailey je ove godine za američki Elle govorila o tome zašto se udala sa svega 21 godinom, a rekla je kako je oduvijek željela udati se mlada, ali i mlada imati djecu.

"To smo oboje željeli i prije nego što smo odlučili biti zajedno", rekla je. Izvor blizak paru dodao je kako se Bieberovi odlično slažu i nakon dvije godine braka te da otvoreno razgovaraju o prinovi. No, odlučili su da će to zasad odgoditi jer su oboje fokusirani na karijere, Hailey na svoj manekenski, a Bieber glazbeni put. Ali, tko zna...možda su se odlučili požuriti.

Čitajte i: Hailey i Justin Bieber vole ‘matching‘ outfite: I oni nose uzorke, jedan od najvećih trendova ove jeseni

Linker
19. travanj 2024 01:24