bio je član obitelji

Gubitak koji joj je slomio srce: Sanja Vejnović ostala bez svog voljenog Artura

Dalmatiner Artur u obitelj Sanje Vejnović stigao je 2008. godine - i u njoj je ostao do kraja svog života. Sanja je otkrila da je njezin voljeni pas nedavno uginuo.

Glumica Sanja Vejnović ostala je slomljenog srca nakon što je uginuo njezin kućni ljubimac. Njezin voljeni dalmatiner Artur postao je tijekom niza godina više od kućnog ljubimca - bio je član obitelji, stoga ne čudi što je glumici njegov odlazak jako teško pao. "Artur, naš voljeni sada trči negdje u Vječnim lovištima", napisala je Sanja kratko pored fotografija koje je objavila na Instagramu.

Na njima sa svojim dalmatinerom sretno poziraju ona i njezina kći Marta Eva. Voljeni pas u obitelj je stigao 2008. godine i posljednjih trinaest godina svakodnevno ih je uveseljavao - onako kako samo oni to mogu.

Čitajte i: Bivši supružnici ne mogu jedan bez drugoga: Nježni dodiri na zagrebačkoj špici

Bliska obitelj - unatoč razvodu

Kada je u obitelj stigao Artur, Marta je bila tek djevojčica, a danas je prekrasna mlada žena, na koju je majka iznimno ponosna. Uz 22-godišnju Martu, Sanja Vejnović je u braku s Goranom Mećavom, filmskim direktorom fotografije, dobila i sina Andreja.

image
Sanja Vejnović i Goran Mećava ostali su bliski i nakon razvoda.
Davor Matota/CROPIX

Čitajte i: Sanja Vejnović o agoniji na hitnoj: 'Horor od procedure me zamalo koštao života'

Iako su se Goran i Sanja razveli 2015. godine, i to nakon 30 godina braka, bivši par i dalje je u bliskim odnosima. Često ih se tijekom posljednjih godina moglo vidjeti u zajedničkim šetnjama centrom grada, nerijetko zajedno ispijaju jutarnje kave i velika su si podrška kada treba. Kada je prije tri godine Sanja završila na hitnoj operaciji u Vinogradskoj bolnici, upravo ju je Goran, uz njezine najbolje prijateljice, njegovao dok se nije oporavila od teškog stanja kroz koje je prošla zbog upale crvuljka i hitne operacije.

Linker
28. ožujak 2024 15:57