50 dana trijezna

Gubitak djeteta potpuno ju je slomio i odveo na ‘mračnu stranu‘, jedva se izvukla: ‘Mislim da više nikada neću piti alkohol‘

Kako bi zaliječila slomljeno srce, bivša manekenka redovito je posezala za kapljicom, no nedavno je odlučila da joj neće ovisnost dirigirati život.

Bivša američka manekenka i supruga Johna Legenda, Chrissy Teigen, slavi važno osobno postignuće. Nakon što od prošle godine proživljava pakao nakon gubitka djeteta, otkrila je da se odala alkoholu u kojem je pokušavala naći utjehu. Naime, Chrissy je izgubila bebu u 5. mjesecu trudnoće jer je njezino tijelo nije moglo iznijeti do kraja.

Sin Jack trebao je biti njezino treće dijete, uz kćer Lunu i sina Milesa. "Isprva sam malo plakala, zatim je to prešlo u jecanje, sopljenje i suze. Dah nije mogao držati korak s mojom dubokom tugom", opisala je u svom dugačkom eseju. No, ono što tada nije znala jest koliko će dugo patiti za Jackom i da će zbog tuge krenuti put ovisnosti.

Čitajte i: Uspon i pad Chrissy Teigen: Od miljenice Amerike i kraljice Twittera do tajne zlostavljačice kojoj otkazuju suradnje

Kako bi zaliječila slomljeno srce, počela je redovito piti alkohol, no nakon nekog vremena shvatila je da si time ne radi uslugu te je odlučila prestati s tom lošom navikom. Nakon što pedeset dana nije okusila ni kap alkohola, pohvalila se svojim postignućem na Instagramu.

"50 dana sam trijezna! Trebalo je biti gotovo prije godinu dana, ali sam nekoliko puta pokleknula. Ovo mi je najduži niz dosad. I dalje ne znam hoću li ikada više piti alkohol, ali znam da mi više ni na koji način to ne koristi. Ne zabavljam se više, ne plešem, ne opušta me. Ako mi bude loše, zaspem i probudim se u lošem stanju, propustivši nešto što je vjerojatno mogla biti zabavna večer. Imala sam svoju zabavu s time i cijenim svakoga tko može odgovorno uživati", napisala je Chrissy na svom Instagram profilu.

image
Chrissy Teigen i John Legend prošle godine su izgubili sina Jacka.
PAPCULTURE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Osim toga, počela je i vježbati, što joj je ranije teško padalo. "Ovo je također moj treći dan vježbanja ovaj tjedan. Moji medvjedići mi ne olakšavaju, ali volim vježbe na YouTubeu", rekla je Chrissy.

Čitajte i: Chrissy otvorila dušu i objasnila svaki detalj gubitka djeteta: ‘Ja sam to proživjela‘

Bivša manekenka je nedavno bila i u središtu skandala da je putem društvenih mreža vrijeđala i maltretirala ljude. Modni dizajner Michael Costello tvrdi da je zbog njenog ponašanja iz 2014. ozbiljno razmišljao o samoubojstvu.

"Proteklih sedam godina, živio sam u dubokoj, nezaliječenoj traumi. Htio sam se ubiti, još sam uvijek traumatiziran, depresivan i razmišljam o suicidu", napisao je Costello svojedobno na Instagramu. Teigen se tada ispričala za sve ružno što je govorila drugima i o drugima, kao što su okrutne poruke drugim ženama, od starlete Courtney Stodden koju je blatila 2011. kada je ova imala samo 16 godina, do toga da je ismijavala Lindsay Lohan, nakon što je posrnula glumica priznala da se samoozljeđivala.

Linker
25. travanj 2024 00:20