Sve za ulogu

Gotovo neprepoznatljiva: Jedna od najljepših glumica pokazala svoju mračnu stranu

Jessica Biel zvijezda je nove mini serije Candy temeljene na stvarnom slučaju kućanice ubojice koja je osamdesetih godina zgrozila američku javnost.

Nakon što je u Netflixovoj drami Grešnica za ulogu istraumatizirane mlade žene koja počini ubojstvo dobila pohvale publike i osvojila nekoliko strukovnih nagrada, Jessica Biel nastavlja karijeru graditi na mračnim temama. No, njezin lik ovoga je puta "pravi" hladnokrvni ubojica. Mini serija se zove Candy, a Jessica u njoj tumači kućanicu Candy Montgomery koja je sjekirom usmrtila svoju prijateljicu zbog sumnje da ima ljubavnu aferu s njenim suprugom.

image

Glumica je za ulogu kućanice ubojice potpuno morala promijeniti izgled.

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Mini serija temelji se na istinitom slučaju koji je osamdesetih godina šokirao Ameriku. Candy je jedna od prvih osuđenih kućanica ubojica, a u svojoj je sredini slovila za dobrodušnu i sretnu ženu i majku.

Supruga glazbenika i glumca Justina Timberlakea s kojim ima dva sina, priznala da joj je u početku bilo jako teško uživjeti se u novu ulogu jer sa stvarnom Candy ima vrlo malo dodirnih točaka te se zbog uloge morala suočiti sa svojom mračnom stranom.

image

Jessica Bielu sretnom je braku s glazbenikom i glumcem Justinom Timberlakeom, imaju dva sina.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Jedino što nam je zajedničko je majčinstvo. Candy je bila 'obična' kućanica koja je život posvetila suprugu i djeci. Kad sam se tek upoznavala s njezinim likom, nisam znala za što bih se uhvatila. Kako u ženi koja naizgled vodi miran obiteljski život pronaći tu patologiju ubojice? No, što sam dublje ulazila u cijelu priču shvatila sam da ženama u to vrijeme nije bilo nimalo lako. Čak i kad im se svijet rušio nisu smjele pokazati da im je teško. Dakako, to nije nikakvo opravdanje za gnjusan Candyn čin", kazala je Jessica za E! najavljujući premijeru drame idućeg tjedna na Hulu.

Čitajte i: Krizu u braku prebrodili su jer je priznao grešku: Dobili prinovu, a nitko nije ni znao da je trudna

Jessicina publika seriju čeka s nestrpljenjem I zbog još jednog razloga. Zgodna glumica kao Candy je, naime, neprepoznatljiva, s kratkom kovrčavom kosom i golemim dioptrijskim naočalama, a ovo je prvi put da se Jessica, koja je prije glumačke karijere bila model, za neku ulogu potpuno fizički transformirala.

Linker
12. travanj 2024 18:20