Elder Ordonez / Splash News
Šuška se, šuška

Gotovo je, to je to! J-Lo i njezin Alex imaju novosti za podijeliti sa svijetom

Oni slatki prvi mjeseci zaljubljenosti za ovaj poznati par jednostavno kao da ne prolaze, i iako iza sebe oboje imaju podosta veza, čini se da je za oboje ovaj put - to baš to!

Nimalo ne čude prva šuškanja koja upravo obilaze svijet – navodno su na večeri u jednom poznatom 'steakhouse' restoranu u New Yorku pjevačica i glumica Jennifer Lopez i poznat igrač bejzbola Alex Rodriguez najavili vjenčanje!

Izvor blizak paru za Express je iznio i najsitnije detalje s te večere: 'J-Lo i A-Rod pozvali su uži krug prijatelja na druženje i najprije su večerali. Odmah po dolasku naručili su predjelo; račiće, avokado i kukuruznu 'crème brûlée', a potom su s njima podijelili sretne vijesti. Čini se da su svi sjedili 'kao na iglama' dok im nisu rekli. Kad su rekli da su zaručeni i da će se vjenčati, svi su im čestitali'.

Poznato je da par u javnosti ne krije koliko su sretni što su pronašli jedno drugo. Jennifer iza sebe ima tri propala braka i popriličan broj veza, koje su bile javne jer drukčije u njezinu svijetu ne ide. I Rodriguez je već bio u braku, i to sa Cynthijom Scurtis s kojom ima dvije kćeri. Posljednja njegova veza prije J-Lo bila je s Anne Wojcicki, bivšom suprugom jednog od osnivača Googlea Sergeya Brina. Bio je i s Kate Hudson te Cameron Diaz i Madonnom! Ona ima dvoje djece iz braka s glazbenikom Marcom Anthonyjem, tako da će nova obitelj u startu biti - šesteročlana!

'Ozbiljni su oko ove veze, oboje, od prvog dana. Od samog početka im se po glavi mota i brak. Oboje više nisu mladi, već su zreli ljudi i niti jednom od njih se više ne mili igrati nikakve igrice, niti se predomišljati', rekao je izvor i dodao da su sretni jer ih i njezina i njegova obitelj podržavaju.

Također tvrdi da par još nije javno objavio vijesti jer oboje rade na prikupljanju sredstava za pomoć stradalima u uraganu koji je poharao Puerto Rico, tako da bismo na službenu objavu trebali još malčice pričekati.

Inače, da su zajedno, svijet je saznao u ožujku. Već ljetos je bilo jasno da je Alex oduševljen ovom vezom: 'Djeca nam se dobro slažu, oboje živimo u New Yorku, oboje smo Latinoamerikanci, oboje smo u četrdesetima, oboje volimo uživati u svom životu. K tome, ona je doista jedna od najinteligentnijih i najimpresivnijih osoba koje sam sreo u životu', rekao je za People.

Splash news
Jennifer Lopez i Alex Rodriguez s njezinom djecom

Linker
24. travanj 2024 09:36