Novo ruho starog hita

Gospodin i gospođa Smith se vraćaju! Fatalna komedija zbog koje su se Brad i Angie zaljubili postaje serija

Prošlo je 16 godina od filma u kojem su se Pitt i Jolie zaljubili, a sada će ta filmska priča dobiti i svoju televizijsku inačicu.

Ako ste obožavatelj sada već legendarnog filma s Angelinom Jolie i Bradom Pittom "Gospodin i gospođa Smith", onda će ova novost biti prava poslastica za vas. Donald Glover i Phoebe Waller-Bridge utjelovit će naslovne junake u novoj televizijskoj verziji priče, a ova akcijska komedija pretočena u TV seriju na ekrane bi trebala stići 2022.

Glavne zvijezde televizijske serije zajedno su objavili vijesti na Instagramu, podijelivši snimke izazovnog plesa. Suradnja Glovera i Waller-Bridge, ako je suditi prema njihovoj najavi, imat će veći naglasak na komičnom dijelu.

I ispred i iza kamere

Osim što će biti glavne glumačke zvijezde Glover i Waller-Bridge bit će i kokreatori nove serije "Gospodin i gospođa Smith", a preuzeli su i uloge izvršnih producenata. Par je već ranije glumio zajedno u SF serijalu "Solo: Priča iz Ratova zvijezda", gdje je Glover glumio Landoa Calrissiana, a Waller-Bridge utjelovila L3-37.

Čitajte i: Procurile nikad viđene fotke mlade Angeline Jolie: Bila je ekscentrična, ali i velika humanitarka

image
Angelina Jolie i Brad Pitt utjelovili su naslovne uloge u filmu 'Gospodin i gospođa Smith'.
20THCENTFOX/EVERETT/PROFIMEDIA

Serija će se snimati pod okriljem Amazon Studija, gdje su jednako uzbuđeni oko ove produkcije kao i glavne zvijezde. "To je pravi dream tim! Donald i Phoebe su dvoje najtalentiranijih autora i izvođača na svijetu. To je stvarno ostvarenje sna za nas, kao što će biti i za našu publiku diljem svijeta. Njih dvoje su kao sila prirode i sada će surađivati zajedno kao moćan kreativan tim", kazala je Jennifer Salke, šefica Amazon Studios.

Svjesni su da je "Gospodin i gospođa Smith" svojevrstan brend te su najavili da jedva čekaju da svijetu predstave verziju koju će zajedno napraviti Donald, Phoebe i Francesca Sloane.

Čitajte i: Moderni Romeo i Julija: Veliki povratak omiljene serije o nemogućoj ljubavi

Linker
24. travanj 2024 02:17